News symbol

Consignor Uutiset

Uutisosiossamme kerromme viimeisimmistä tapahtumista organisaatiossamme sekä ohjelmistomme uusimmista toiminnollisuuksista.

Ota kaikki irti Scan App -sovelluksesta!

Maksuton ohjekeskuksemme on päivitetty, ja löydät sieltä tarkat ohjeet siitä, miten voit hyödyntää Scan App -sovelluksen toiminnot mahdollisimman tehokkaasti.

Päivitetyt käyttöehdot

Release notes allows you to see improvements and new features in each release of Consignor On-Premises, Consignor Portal and Consignor Shipment Server.

Uutta Consignorissa

Julkaisutiedoista näet, mitä parannuksia ja uusia ominaisuuksia Consignor On-Premises-, Consignor Portal- ja Consignor Shipment Server -ratkaisujen uusimmissa versioissa on.

Uusi hinnoittelumalli Consignorin asiakaspalvelulle

Me Consignorilla olemme sitä mieltä, että erinomainen asiakaspalvelu on helppo saavuttaa – on vain varmistettava, että asiantuntija-apu on käytettävissä oikeaan aikaan ja etukäteen tiedossa olevaan hintaan.

Uusia luokkia Radar Report -toiminnossa

Consignor Portalin Radar Report -toiminnossa on nyt kolme uutta luokkaa, joiden avulla asiakkaamme saavat paremman yleiskuvan toimituksistaan ja pystyvät tarjoamaan entistä parempaa palvelua omille asiakkailleen.