Consignor-ohjelmisto yhdistää varaston ja asiakkaat

Delivery Management yhdistää varaston ja asiakkaat mahdollisimman tehokkaasti. Consignorissa yhdellä integraatiolla varmistamme, että käytitpä mitä tahansa kuljetuspalveluita, omia jakeluautoja tai noutopisteverkostoja, asiakkaasi tuntevat aina saavansa yhtä laadukasta palvelua, valitusta toimitustavasta riippumatta.

Globe with Consignor offices

Consignorin toimistot Norjassa, Tanskassa, Ruotsissa, Suomessa, Romaniassa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja Kiinassa.

Paikallisesti palveleva kansainvälinen yritys

Consignor tukee yrityksesi toimitusprosessia yksinkertaistamal – la ja nopeuttamalla sitä ja tekemällä tilausten toimittamisesta edullisempaa.

Keskitymme yksinomaan Delivery Management -palveluun. Olemme kehittäneet jokaisen lähetys- ja toimitusprosessin vaiheen kattavan Consignor-ohjelmistoalustan integroiduksi, kestäväksi ja kattavaksi toimitusratkaisuksi asiakkaillemme. Consignor-alustan avulla voit käyttää maailman suurinta kulje – tuspalveluvalikoimaa.

Consignor-alustalla käsitellään vuosittain yli 100 miljoonaa lähetystä, ja sen avulla yli 10 000 asiakastamme voivat valita parhaan mahdollisen ratkaisun lähetyksilleen kuljetusliikkeestä, WMS:stä, ERP:stä tai verkkokaupparatkaisusta riippumatta. Asiakkaisiimme lukeutuu niin pieniä, aloittelevia verkkokauppo – ja kuin suuria 3PL-logistiikkayrityksiäkin. Kuuntelemme asiakkai – demme tarpeita ja kasvamme yhdessä heidän kanssaan sekä ohjelmistokehityksen näkökulmasta että maantieteellisesti.

Consignorilla työskentelee 155 työntekijää ja yrityksen liikevaihdon odotetaan vuonna 2018 nousevan 20 miljoonaan euroon. Consignor on kasvanut markkinoiden suurimmaksi toimitushallintaohjelmistojen toimittajaksi.

FAKTOJA CONSIGNORISTA

World's largest carrier library

Maailman suurin kuljetusliiketietokanta

Warehouse

Yli 10 000 asiakasta

Package

Yli 100 000 000 lähetystä vuodessa

Money

20.000.000 € liikevaihto

YRITYKSEN HISTORIA

1997: Peter Tang Thomsen perusti yrityksen Oslossa, Norjassa, ja toi Winedi-ohjelmiston markkinoille. Winedin tarkoituksena oli tehostaa tavarankuljetuksia automatisoimalla lähetystietojen siirtäminen.

2002: Yritys perusti tytäryhtiön Tanskan Aarhusiin.

2007: Yritys avasi kehitysyksikön Romanian Bukarestissa. Winedi korvattiin kehittyneemmällä ja kestävämmällä Consignor Delivery Management -alustalla.

2009: Yritys perusti tytäryhtiön Tukholmaan, Ruotsiin.

2011: Yritys perusti tytäryhtiön Tampereelle.

2014: Consignorilla oli 100 työntekijää.

2015: Yritys perusti tytäryhtiön Kiinan Shanghaihin.

2016: Yritys muutti nimensä EDI-Softista Consignoriksi. Consignor perusti tytäryhtiön Lontooseen, Isoon-Britanniaan.