Quality Control symbol

Laadunvalvonta

Consignor parantaa toimitusten laatua.

Information Symbol

CONSIGNOR VAHVISTAA TIEDOT JA ILMOITTAA NIISTÄ KÄYTTÄJÄLLE

Kun lähetys luodaan, Consignor vahvistaa kaikki sen tiedot ja varmistaa samalla, että tiedot ovat oikein ja riittävän tarkat. Consignor myös päivittää pakettien tilatiedot automaattisesti, joten lähetyksistä on helpompi saada kokonaiskuva.
Lisätietoja tietojenvahvistustoiminnosta.

Scan App Symbol

SCAN APP DOKUMENTOI LÄHETYSTEN TILAN

Scan App -sovellus on Consignorin skannaustyökalu älypuhelimille. Se korvaa perinteiset käsiskannerit ja helpottaa ja nopeuttaa osoitetarrojen skannaamista. Scan App -sovelluksen tiedot synkronoidaan Consignor Portalin kanssa, joten lähetyksiä on helppo seurata ja dokumentoida GPS-koordinaattien, kuvien, allekirjoitusten yms. avulla. Lisätietoja Scan App -sovelluksesta.

Scan App Symbol

Mittaa toimitusten tarkkuutta Carrier Performance toiminnolla

Consignorin Carrier Performance toiminnolla voit seurata toimitusten tarkkuutta sekä mitata ja vertailla kuljetuskumppaneiden tarkkuutta. Saat täyden näkymän lähetysten toimitusajoista samalla kuin voit verrata sitä kuljetuskumppaneidesi palvelutasosopimuksiin. Lisätietoja Carrier Performance toiminnosta

Inbound Symbol

CONSIGNOR SAAPUVILLE LÄHETYKSILLE

Jos yrityksellänne on jakelukeskus, voitte käyttää Consignoria saapuvien lähetysten valmisteluun sisäistä uudelleenjakelua varten. Consignorin avulla saatte kattavan yleiskuvan yrityksenne sisäisestä jakelusta. Lisäksi paketteja voidaan seurata ja yrityksen sisäiselle vastaanottajalle ilmoittaa joko sähköpostitse tai tekstiviestillä. Lisätietoja Consignor Inbound -palvelusta.