Home · Consignor Platform · Quality Control · Consignor Inbound
Cost Tracking symbol

Consignor helpottaa sisäistä jakelua

Consignor Inbound soveltuu ihanteellisesti niille yrityksille, joilla on paljon eri osastoille ja työntekijöille jaeltavia lähetyksiä. Eri kuljetusliikkeiltä saapuvat lähetykset kootaan Consignoriin skannaamalla paketit tai lisäämällä niihin uudet osoitetarrat.

MITEN

  • Consignor Inbound tallentaa kaikkien saapuvien lähetysten tiedot.
  • Tiedot tallennetaan skannaamalla osoitetarra tai lisäämällä lähetyksiin uudet tarrat.
  • Saapuvat lähetykset skannataan ja dokumentoidaan Scan App -sovelluksella.

MIKSI

  • Kokonaiskuva saapuvista lähetyksistä.
  • Vähemmän kadonneita paketteja sisäisessä jakelussa.
  • Helppo sisäinen jakelu.
  • Sisäinen seuranta.
  • Ilmoitus työntekijöille pakettien saapumisesta.
  • Helpottaa sisäisistä lähetyksistä riippuvien työtehtävien suunnittelua.

CONSIGNOR INBOUND -PALVELUN TOIMINTAPERIAATE

Saapuvien lähetysten tiedot tallennetaan Consignoriin skannaamalla osoitetarra tai kiinnittämällä lähetyksiin uusi, sisäinen tarra. Kun lähetys on tallennettu Consignoriin, sisäiselle vastaanottajalle ilmoitetaan joko sähköpostitse tai tekstiviestitse, että lähetys on matkalla vastaanottopisteeseen. Jos yrityksenne käyttää Scan App -sovellusta tai jotakin muuta Consignor Inbound -palvelulle soveltuvaa skannausratkaisua, skannatut tiedot ladataan automaattisesti Consignor Portaliin. Tällöin sekä lähetysten vastaanottopisteen että vastaanottajan on helppo seurata lähetystä sen matkalla määränpäähänsä.

Scan App -sovelluksen käytöstä on hyötyä pakettien sisäisessä jakelussa, sillä sen avulla kaikki jakeluun liittyvät tapahtumat voidaan dokumentoida. Tällaisia ovat esimerkiksi paketin toimittaminen vastaanottajalle, pakkauksen vaurioituminen tai toimituksen epäonnistuminen.

 

CONSIGNOR INBOUND -PALVELUN KÄYTÖN ALOITTAMINEN

Consignor Inbound -palvelun ominaisuudet ja hinta riippuvat siitä, kuinka monta pakettia yrityksen täytyy toimittaa sisäisesti, ja siitä, mitä muita vaatimuksia Consignor Inbound -palvelun on täytettävä. Tästä syystä meidän on tunnettava yrityksenne hieman paremmin, ennen kuin voitte aloittaa Consignor Inbound -palvelun käytön.

Ottakaa yhteyttä myyntitiimiimme. Tiimi etsii teille parhaiten sopivan ratkaisun ja laatii yrityksellenne tarjouksen Consignor Inbound -palvelusta. Yhteystiedot ovat täällä.

 

Ottakaa meihin yhteyttä, jos teillä on jotakin kysyttävää Consignor Inbound -palvelusta. Voitte ottaa meihin yhteyttä täällä.