Matkapuhelin pakettien skannauslaitteena

Scan App on älypuhelinsovellus, jota voidaan käyttää perinteisten käsiskannereiden sijaan osoitetarrojen skannaamiseen. Skannatut tiedot lähetetään suoraan Consignor Portaliin, jonka kautta sekä yrityksenne että sen asiakkaat voivat seurata lähetyksiä.

Katso tämä lyhyt video siitä, miten Scan App toimii.

MITEN

 • Scan App on Consignorin ilmainen skannaussovellus älypuhelimille.
 • Scan App korvaa perinteiset käsiskannerit.
 • Scan App skannaa lähetysten tilan viivakoodeista ja asiakirjoista.
 • Scan App lataa kaikki skannatut lähetystiedot Consignor Portaliin.

MIKSI

 • Voitte käyttää työkalua, joka on jo taskussanne.
 • Sitä on helppo käyttää.
 • Myös pienet kuljetusliikkeet voivat tarjota seurantapalveluita.
 • Scan App on riippumaton laitteistosta.
 • Seurantatiedot ovat helposti käytettävissä.
 • Sovellus toimii viestintävälineenä yrityksenne ja kuljettajan välillä.

SCAN APP -SOVELLUKSEN TOIMINTAPERIAATE

Scan App on älypuhelimille suunniteltu sovellus. Se on saatavilla Android- ja iOS-käyttöjärjestelmille. Se skannaa lähetysten viivakoodit puhelimen kameran avulla ja päivittää samalla lähetyksen tilan. Käyttäjä voi lisätä tietoihin kommentteja, kuvia, lähetyksen painon, tapahtumia, allekirjoituksen yms., ja kaikki tiedot ladataan Consignor Portaliin aikaleimalla ja GPS-tiedoilla varustettuina. Scan App -sovelluksen avulla sekä kuljetusliike että lähettäjät voivat lisätä lähteviin ja palautuslähetyksiin seuranta- ja tilatietoja.

Scan App toimii sekä verkkoyhteydellä (matkapuhelinverkko/Wi-Fi) että ilman sitä. Kun puhelin on taas verkon kuuluvuusalueella, tapahtumatiedot ladataan Consignor Portaliin. Scan App -sovelluksessa olevat tiedot voidaan tarvittaessa koota muita tarkoituksia varten verkkopalveluiden avulla, jolloin tiedot voidaan viedä muihin järjestelmiin.

Reittien optimointi

Jos yritykselläsi on oma kuljetuskalusto, kuljettajan reitit voidaan suunnitella ja optimoida Scan Appin reitinsuunnittelutoiminnolla. Scan App antaa ajo-ohjeet, arvioidun saapumisajan ja muita tärkeitä tietoja toimituksesta. Vastaanottajalle voidaan esimerkiksi soittaa suoraan sovelluksesta. Aloita Route Planning käyttö tämän ohjeen avulla

KÄYTÄ SCAN APP -SOVELLUSTA KAIKKIIN VIIVAKOODEIHIN

Kaikki Consignorissa luodut viivakoodit voidaan skannata Scan App -sovelluksella. Mikäli haluat skannata sillä myös Consignorin ulkopuolella luotuja viivakoodeja, ota yhteyttä meihin lisätietojen saamiseksi.

TIEDONSIIRTO SCAN APP -SOVELLUKSESTA

Scan App käyttää suhteellisen vähän tiedonsiirtoa. Tavallisimpien tapahtumien tiedot pakataan ennen niiden lataamista. Kuvista syntyy eniten tietoliikennettä. Jos käyttäjä on ulkomailla, on hyvä miettiä, tarvitaanko kuvia lainkaan tai kannattaisiko käyttää pieniresoluutioisia kuvia. Tiedonsiirron hintatiedot saa matkapuhelinoperaattorilta.

Ottakaa meihin yhteyttä, jos teillä on jotakin kysyttävää Scan App -sovelluksesta. Voitte ottaa meihin yhteyttä täällä.

 

SCAN APP -SOVELLUKSEN KÄYTÖN ALOITTAMINEN

Lataa iPhone-sovellus täältä.
Lataa Android-sovellus täältä.

Ota Scan App käyttöön Consignor Portalissa näiden 5 vaiheen kautta:

 1. Pyydä työnantajaasi lähettämään Scan App -sovelluksen käyttökutsu Consignor Portalista. Tämä tehdään Consignor Portalin kohdasta Action Center > Agents (edustajat) > Invite new (kutsu uusi) > New agent (uusi edustaja).
 2. Saat Scan App -sovelluksen käyttökutsun joko tekstiviestitse tai sähköpostitse.
 3. Lataa Scan App älypuhelimeen tekstiviestitse tai sähköpostitse saamasi linkin kautta.
 4. Rekisteröidy käyttäjäksi antamalla Scan App -sovellukseen nimesi ja matkapuhelinnumerosi (jos sait kutsun tekstiviestitse) tai sähköpostiosoitteesi (jos sait kutsun sähköpostitse).
 5. Scan App -sovelluksen asetukset tehdään automaattisesti ja se on heti käyttövalmis.

 

Jos työnantajallasi ei ole Consignor Portalin Action Centerin käyttöoikeutta, voitte aloittaa Scan App -sovelluksen käytön ottamalla yhteyttä Consignorin paikalliseen asiakaspalveluun.

Consignorilla tehtävästä tulostamisesta on lisätietoja myös sivustomme Help Center.