Value-added Services in Consignor

Lisäpalvelut

Consignor keskittyy toimitusprosessiin kokonaisuutena, joten sen palvelut tuovat todellisia etuja sekä yrityksellenne että sen asiakkaille.

Click and Claim Symbol

PAKETTIVAKUUTUKSET AINA TARVITTAESSA

Kuljetusliikkeiden noudattamat säännökset rajoittavat niiden vastuuta tilanteissa, joissa lähetys häviää tai vaurioituu kuljetuksen aikana. Yrityksenne voi suojautua tappioilta Consignorin Click’n’Claim-toiminnon avulla. Se on helppo ja nopea tapa vakuuttaa lähetykset ilman omavastuita. Lisätietoja Click’n’Claim-toiminnosta.

Dangerous Goods Symbol

HELPOT KULJETUKSET VAARALLISILLE TAVAROILLE

Consignor helpottaa DG Officeen tehdyn integroinnin avulla vaarallisten tavaroiden kuljettamista ja tarjoaa yrityksenne käytettäväksi vaarallisten tavaroiden verkkoluettelon. Lisäksi Consignor varmistaa, että asiakirjat ovat oikein, ja tulostaa kaikki vaarallisten tavaroiden lähetysasiakirjat. Tällöin yrityksenne ei tarvitse haaskata aikaa vaarallisia tavaroita lähetettäessä. Lisätietoja Dangerous Goods -toiminnosta.

Ship Advisor Symbol

OIKEANLAISET TOIMITUSVAIHTOEHDOT YRITYKSENNE VERKKOKAUPASSA

Oikeanlaiset toimitusvaihtoehdot ovat kuluttajille ensiarvoisen tärkeitä, kun he valitsevat verkko-ostospaikkojaan. Consignorin Ship Advisor tarjoaa yrityksenne asiakkaille vain heidän kannaltaan merkityksellisiä toimitusvaihtoehtoja ostoskorin sisällön ja toimitusosoitteen perusteella. Asiakkaat voivat itse päättää, haluavatko he paketin kotiinsa, työpaikalle, jättöpisteeseen vai jonnekin muualle.
Lisätietoja Ship Advisor -toiminnosta.

Ship Advisor Symbol

AUTOMATISOI LÄHETYSSÄÄNNÖT

Varasto- ja logistiikkatyöntekijöille voi olla hankalaa ja aikaavievää muistaa yrityksen lähetyssäännöt ja käsitellä niitä manuaalisesti. Consignor Shipping Rules -toiminnon avulla yrityksenne voi automatisoida lähetyssääntönsä ja varmistaa, että lähetyksille valitaan aina paras mahdollinen toimitustapa.
Lisätietoja Consignor Shipping Rules -toiminnosta.