Home · Consignor Platform · Value-added services · Click’n’Claim
Cost Tracking symbol

Click’n’Claim vakuuttaa paketit pyynnöstä

Consignorin Click’n’Claim-palvelun avulla lähetykset voidaan vakuuttaa helposti ilman omavastuuta.

MITEN

  • Vakuuttakaa arvokkaat lähetykset aina tarvittaessa Click’n’Claim-palvelussa.
  • Nopea käsittely ja helppo vaatimustenkäsittelyprosessi.
  • Maksakaa vakuutusmaksu Consignorin kautta.

MIKSI

  • Yrityksenne voi suojata itseään tappioilta.
  • Täysarvovakuutus.
  • Kaikki kuljetusliikkeet, määränpäät ja lähetykset.
  • Ei omavastuita.

MIKÄ CLICK’N’CLAIM ON?

Click’n’Claim on Consignorin vakuutustilauspalvelu, jota voidaan käyttää aina tarvittaessa kuljetusliikkeestä tai paketin määränpäästä riippumatta.

Monet kuvittelevat, että kuljetusliikkeet korvaavat automaattisesti kaikki vaurioituneet tai kadonneet lähetykset. Totuus on kuitenkin se, että kaikkien kuljetusliikkeiden ehdoissa niiden vastuuta on tässä suhteessa rajoitettu. Kuljetusliikkeiden vastuuta vahingoista on rajoitettu, ja tämä tarkoittaa tavallisesti sitä, että liikkeet korvaavat vaurioituneista lähetyksistä vain n. 10,00 €/kg. Tämä ei tavallisesti riitä korvaamaan koko tuotetta, joten asiakas saa harvoin täyden korvauksen. Tästä syystä Consignorin kautta hankitulla täysarvovakuutuksella on omat etunsa.

Consignorin Click’n’Claim-palvelun avulla voidaan vakuuttaa helposti kaikenlaisia lähetyksiä. Vakuutusturva on maailmanlaajuinen ja voimassa, lähetettiinpä paketit mistä tahansa. Click’n’Claim-palvelun avulla yrityksenne välttyy pitkiltä korvausvaatimusten käsittelyajoilta. Ilmoitatte vain vaatimuksesta Consignorille, ja korvaus siirretään tilillenne 48 tunnin kuluessa.

 

TOIMINTAPERIAATE

Vakuutatte paketin täyttämällä Consignorissa olevat vakuutuskentät. Vakuutusmaksu lasketaan automaattisesti ja näytetään Consignorissa ennen vakuutusturvan hyväksymistä. Consignor laskuttaa vakuutusmaksun.

Jos lähetykset vaurioituvat tai katoavat, yrityksenne ei tarvitse ottaa yhteyttä vakuutusyhtiöön eikä kuljetusliikkeeseen. Kirjaudutte vain Consignor Portaliin, etsitte vakuutetun lähetyksenne ja ilmoitatte vaatimuksesta yhdellä napsautuksella. Sen jälkeen vakuutusyhtiö ja kuljetusliike sopivat asiasta, ja rahat siirretään pankkitilillenne 48 tunnin kuluessa.

Voitte muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta vakuuttaa minkä tahansa lähetyksen. Poikkeuksia ovat arvotavarat (arvokorut, jalokivet ja -metallit, postimerkit, arvopaperit ja raha), taide ja antiikki, lääkkeet, elävät eläimet ja kalat, tupakkatuotteet ja alkoholijuomat sekä Consignorin laittomiksi määrittelemät tavarat. Consignorin vakuutuskumppanina toimii vakuutusyhtiö IF Insurance, ja voitte tutustua heidän ehtoihinsa täällä.

Pankkisiirrot tehdään norjalaisesta pankista, joten oma pankkinne saattaa veloittaa siirtomaksun.

Ottakaa meihin yhteyttä, jos teillä on jotakin kysyttävää Consignorin Click’n’Claim-palvelusta. Voitte ottaa meihin yhteyttä täällä.

 

Click’n’Claim-palvelusta saa lisätietoja myös sivustomme FAQ-osiosta.