Home · Consignor Platform · Value-added services · Consignor Shipping Rules
Cost Tracking symbol

Consignor valitsee parhaan toimitustavan

Consignor Shipping Rules -toiminnon avulla yrityksenne voi automatisoida lähetyssääntönsä ja varmistaa, että lähetyksille valitaan aina paras mahdollinen toimitustapa.

Katso, kuinka kerromme Consignor Shipping Rules -toiminnosta.

MITEN

  • Määrittele yrityksesi lähetyssäännöt.
  • Automatisoi yrityksesi lähetyssäännöt.
  • Consignor valitsee oikean toimitustavan kullekin lähetykselle ennen osoitetarran tulostamista.

MIKSI

  • Valitse kaikille lähetyksille paras toimitustapa.
  • Hyödynnä kuljetusliikkeiden vahvuuksia entistä tehokkaammin.
  • Pienennä rahtikuluja.
  • Helpottaa varastotyöntekijöiden työtä, sillä heidän ei tarvitse enää muistaa lähetyssääntöjä eikä käsitellä niitä manuaalisesti.
  • Osoitetarrojen automaattinen tulostaminen on helpompaa.

MIKÄ CONSIGNOR SHIPPING RULES ON?

Consignor Shipping Rules on Consignorissa oleva toiminto, jonka avulla yrityksenne voi automatisoida lähetyssääntönsä ja varmistaa, että lähetyksille valitaan aina paras mahdollinen toimitustapa. Näin yrityksenne varastotyöntekijöiden ei tarvitse muistaa lähetyssääntöjä ja käsitellä niitä manuaalisesti, mikä voi olla työlästä ja aikaa vievää puuhaa. Kun lähetyssäännöt automatisoidaan, myös rahtikulut pienenevät, yrityksenne voi hyödyntää kuljetusliikkeen vahvuuksia entistä tehokkaammin, ja voitte tulostaa lähetystarrat automaattisesti, kun kuljetuksia ei tarvitse varata manuaalisesti ja tarroja tulostaa sen mukaisesti.

 

TOIMINTAPERIAATE

Määrittelette itse lähetyssääntönne suoraan Consignorissa, esim. ”valitse edullisin lähetysvaihtoehto”, ”aseta tietyt lähetykset tietylle kuljetusliikkeelle” jne. Voitte yhdistellä sääntöjä yrityksenne tarpeiden mukaisesti. Consignor valitsee kullekin lähetykselle oikean toimitustavan sääntöjen perusteella ennen osoitetarrojen tulostamista. Näin teidän ei tarvitse miettiä, oletteko valinneet oikean lähetysvaihtoehdon lähetyksellenne. Sen sijaan Consignor valitsee aina automaattisesti parhaan lähetysvaihtoehdon. Consignor Shipping Rules on itse asiassa XML-tiedosto, johon on tallennettu yrityksenne säännöt ja asetukset. Tämä XML-tiedosto voidaan tallentaa mille tahansa haluamallenne asetustasolle, ja voitte käyttää eri sääntöjä eri toimipisteille tai lähettäjille. Voitte muuttaa sääntöjä milloin tahansa joko itse tai asiakaspalveluosastomme avustuksella.

 

Ottakaa meihin yhteyttä, jos teillä on jotakin kysyttävää Consignor Shipping Rules -toiminnosta. Voitte ottaa meihin yhteyttä täällä.

 

Consignor Shipping Rules -toiminnosta on lisätietoja myös sivustomme Help Center.