Home · Consignor Platform · Efficiency · Data Transfer
Cost Tracking symbol

Consignor siirtää lähetystiedot automaattisesti

Consignor muuntaa lähetykset digitaalisiksi, jolloin lähetystietojen siirtäminen, kuljetuksen tilaus ja jakelutietojen vastaanotto tapahtuvat automaattisesti.

Katso, kuinka helposti tämä verkkokauppa siirtää lähetysten tiedot kuljetusliikkeille Consignorista.

MITEN

  • Consignor luo digitaalisen version lähetyksestä.
  • Consignor siirtää lähetystiedot kuljetusliikkeelle.
  • Consignor yhdistää samalle vastaanottajalle osoitetut lähetykset.

MIKSI

  • Lähetystietojen automaattinen siirtäminen ja kuljetuksen tilaus.
  • Aikaa säästyy, kun tietoja ei tarvitse syöttää manuaalisesti.
  • Lyöntivirheet vähenevät.
  • Tietojen laatu paranee.
  • Tehostettu lähetysprosessi tuo kustannussäästöjä.
  • Säästää kuljetusliikkeiden aikaa, sillä ne saavat aina oikeat, omien vaatimustensa mukaiset lähetystiedot.
  • Lähetyksiä voidaan seurata jakelutietojen avulla.

Consignor siirtää lähetystiedot automaattisesti

Consignor muuntaa lähetykset digitaalisiksi, jolloin lähetystietojen siirtäminen, kuljetuksen tilaus ja jakelutietojen vastaanotto tapahtuvat automaattisesti.

 

CONSIGNOR SIIRTÄÄ LÄHETYSTIEDOT KULJETUSLIIKKEILLE

Kun lähetys luodaan Consignorin kautta, lähetyksen tiedot siirretään automaattisesti kuljetusliikkeelle tämän edellyttämässä muodossa.  Kun lähetys on luotu, yrityksesi voi valita, siirretäänkö sen tiedot heti vai erinä esimerkiksi tiettyyn aikaan päivästä. Jos tiedot siirretään erinä, lähetystä voidaan muokata vielä sen luonnin jälkeenkin.

Tutustu Consignorin kanssa yhteistyötä tekeviin kuljetusliikkeisiin täällä.

 

KÄYTÄ HALUAMAASI KULJETUSPALVELUA

Voit valita Consignorissa kuljetusliikkeeltä haluamasi palvelut, ja Consignor lähettää kuljetusliikkeelle kaikki tarvittavat lähetystä koskevat tiedot. Voit valita kuljetusliikkeiltä eri palveluita tarpeidesi mukaan ilman, että lähetysten käsittelyaika pitenee.

Lisäksi voit käyttää Consignor Shipping Rules -toimintoa, joka valitsee asettamiesi kriteereiden perusteella automaattisesti kullekin lähetykselle parhaiten soveltuvan kuljetuspalvelun.

 

CONSIGNOR YHDISTÄÄ LÄHETYKSET

Consignor kokoaa automaattisesti yhteen lähetykset, jotka ovat matkalla samaan kohteeseen saman kuljetusliikkeen toimittamina. Tämä tapahtuu analysoimalla lähetykset ennen lähetystietojen siirtämistä.  Tämä pienentää rahtikuluja, sillä lähetysten yhdistäminen vähentää tarvittavien kuljetusten määrää. Lisäksi lähetykset pysyvät paremmin yrityksesi hallinnassa. Yhteistoimituksia on myös helpompi seurata.

 

JAKELUTIEDOT ANTAVAT YLEISKUVAN LÄHETYKSISTÄ

Consignor kerää jakelutietoja kuljetusliikkeiltä (kaikki kuljetusliikkeet eivät käytä tätä palvelua). Jakelutietoihin voivat sisältyä rahtimaksut, lähetysten määrä ja paino sekä kuljetuksenaikaiset tapahtumat, kuten toimitusilmoitus tai vaurioituneiden tai hävinneiden lähetysten tiedot. Kuljetusliikkeen jakelutietoja voidaan verrata yrityksesi omiin tietoihin, jos haluatte esimerkiksi tarkistaa, eroaako kuljetusliikkeen ilmoittama lähetyksen paino tiedoissanne mainitusta lähetyksen painosta.

Voitte tarkastella poikkeamia tarkemmin ja arvioida, edellyttävätkö ne toimenpiteitä. Jakelutietojen hintatiedot auttavat seuraamaan, vastaavatko kuljetusliikkeen laskuttamat hinnat yrityksesi hintatietoja. Hyödyntämällä Consignorin ennalta laskettuja hintoja voitte seurata laskutusta tehokkaasti.

 

Kerromme mielellämme lisää tiedonsiirrosta Consignorissa. Voit ottaa meihin yhteyttä täällä.

 

Tiedonsiirrosta Consignor Portalissa on lisätietoja myös sivustomme Help Center.