Consignor tulostaa kaiken tarvittavan

Consignor tulostaa kaikki yrityksesi lähetyksiin tarvittavat tarrat ja asiakirjat: lähetystarrat, rahtikirjat, muut rahtiasiakirjat sekä vaarallisten aineiden kuljetusta koskevat asiakirjat.

Katso tältä videolta, kuinka nopeasti Consignor tulostaa tarrat.

MITEN

  • Consignor tulostaa tarvittavat tarrat ja asiakirjat automaattisesti alle sekunnissa.
  • Tarrat ja asiakirjat tulostetaan yrityksesi ja kuljetusliikkeiden vaatimusten mukaisesti.
  • Vaarallisten aineiden kuljetukseen liittyvien asiakirjojen tulostaminen käy helposti ja nopeasti, kun DG Office on integroitu Consignoriin.

MIKSI

  • Tarrojen tulostaminen käy nopeasti.
  • Lähetysten tarrat ja asiakirjat luodaan automaattisesti.
  • Aikaa säästyy, kun tietoja ei tarvitse syöttää manuaalisesti.
  • Lyöntivirheet vähenevät.
  • Säästää kuljetusliikkeiden aikaa, kun ne saavat aina omien vaatimustensa mukaiset tiedot.

CONSIGNORILLA TULOSTUS KÄY HELPOSTI JA NOPEASTI

Consignor kerää automaattisesti tietoja lähetyksistä yrityksen taustajärjestelmään tehdyn integroinnin avulla. Näin lähetysten tietojen ja asiakirjojen käsittely tehostuu ja tiedot vastaavat entistä paremmin kuljetusliikkeiden vaatimuksia. Consignorilla voidaan tulostaa tunnissa jopa 30 000 tarraa, vaikka käytössä olisi monimutkaisia asetuksia ja lähetyssääntöjä.

Lähetystarrojen tulostaminen

Consignorilla voidaan tulostaa lähetystarroja eri tiedostomuodoissa (esim. EPL tai ZPL Zebra-tulostimille) käyttämällä lämpötulostinta tai lasertulostinta Windows Label -ohjelmalla. Kun yrityksesi järjestelmä on integroitu Consignoriin, tarrat tulostetaan välittömästi.

Jos tarvitset tarran tiedostona, voit käyttää tulostus tiedostoon -toimintoa. Tällöin tarra tallennetaan PDF- tai BMP-muodossa. Tämä on erityisen kätevää silloin, jos lähetykset pakataan ja tarrat kiinnitetään eri paikassa kuin missä lähetykset käsitellään sähköisesti. Voit käyttää Consignoria myös tarrojen joukkotulostukseen esimerkiksi silloin, jos samanlaisia lähetyksiä tai kirjeitä lähetetään useille vastaanottajille samanaikaisesti. Consignoria käyttämällä lähetystarrat vastaavat aina kuljetusliikkeen vaatimuksia.

Consignorilla myös palautustarrojen tulostus ja lähetys käy helposti. Lue lisää palautustarroista täältä.

Rahtikirjat

Rahtikirjoja voidaan luoda Consignorilla usealla tavalla: ne voidaan tulostaa yhtä aikaa lähetystarrojen kanssa tai kuljetusliikkeelle tapahtuvan tiedonsiirron yhteydessä. Tiedot voidaan myös lähettää kuljetusliikkeelle, joka tällöin luo ja tulostaa rahtikirjan itse. Riippumatta siitä, miten rahtikirjoja käsitellään, Consignor automatisoi prosessin – riittää, että valitset haluamasi vaihtoehdon. Jos yrityksesi käyttää useita eri kuljetusliikkeitä, voitte eritellä ja automatisoida, miten kuljetusliikkeiden rahtikirjoja käsitellään Consignorissa.

Vaaralliset aineet

Vaarallisten aineiden kuljetus on helppoa, kun DG Office on integroitu Consignoriin. Tämä varmistaa, että käytettävissä ovat oikeat asiakirjat, ja vaarallisten aineiden kuljetuksessa tarvittavat lakisääteiset asiakirjat voidaan tulostaa.

Lue lisää täältä, miten vaarallisten aineiden kuljetukseen liittyvät asiakirjat tulostetaan.

Rahtiasiakirjat

Myös kaikki muut lähetyksiin liittyvät asiakirjat voidaan tulostaa Consignorista. Esimerkiksi päiväkohtaiset raportit lähetyksistä voidaan tulostaa, jos haluatte varmistaa, että kuljetusliikkeet ovat noutaneet kaikki lähetykset. Voitte myös luoda omia tarroja ja asiakirjoja Consignorissa, esimerkiksi tiettyjen erityisvaatimuksien mukaisesti, tai jos haluatte lähettää etuseteleitä tai tarjouksia lähetysten mukana. Yrityksesi voi suunnitella tarrat ja asiakirjat Consignorissa itse. Tarrojen tapaan myös muita asiakirjoja voidaan joukkotulostaa.

 

Kerromme mielellämme lisää tulostamisesta Consignorilla. Voit ottaa meihin yhteyttä täällä.

 

Consignorilla tehtävästä tulostamisesta on lisätietoja myös sivustomme Help Center.