Kuljetusliikkeet yhdistävä maailmanlaajuinen lähetystenhallintaratkaisu, joka tarjoaa kaikki tarvittavat kuljetustyökalut ja takaa sujuvat toimitukset.

Oslo, Norja, 10.9.2019: Kun tavoitteena on olla asiakkaiden ensisijainen vaihtoehto kilpaillulla alalla, tilanne on haastava, mutta lopulta kuitenkin palkitseva. Siksi olemme Consignorissa erittäin iloisia saamastamme Representative Vendor  -tunnustuksesta tutkimus- ja konsultointiyritys Gartnerin julkaisemassa oppaassa Market Guide for Multicarrier Parcel Management Solutions.[1]

Gartnerin mukaan ”lähettäjiltä puuttuvat usein työkalut kuljetuskustannusten tehokkaaseen optimointiin.  Useimmat yritykset toimivat nykyisin pakettilähetyksissään reaktiivisesti suorittaen, jolloin niiltä menee ohi loistavia tilaisuuksia optimointiin ja yhdistämiseen sekä käytettävissään olevan hinta- ja palveluvalikoiman laajentamiseen.”

Consignorin strateginen lähestymistapa, jonka tavoitteena on asiakkaisiin keskittyminen kustannusten sijaan, parantaa asiakasyritysten kykyä tarjota koko prosessin kattava jakelualusta, joka on nykypäivän asiakkaiden tiukkojen vaatimusten mukaisesti joustava ja helppokäyttöinen. Räätälöityjen ja perusintegrointien tarjoaminen kaikille asiakkaille lisää luonnollisestikin tyytyväisyyttä palveluun ja käyttökokemukseen. Consignorin ominaisuusvalikoima laajenee jatkuvasti, ja nykyisin ohjelmisto automatisoi koko lähetysprosessin – maksamisesta, kuljetusliikkeen arvioinnista ja lähetysten yhdistämisestä aina osoitetarrojen tulostamiseen, tavaraluettelon laatimiseen, lähetysten seurantaan sekä ilmoituksiin ja palautustenhallintaan. Lisäksi yritys voi Consignorin raportointi- ja analytiikkatyökalujen avulla analysoida kuljetustapojaan ja rahtikulujaan entistä tarkemmin.

Gartnerin meille  antama Representative Vendor  -tunnustus on suuri kunnia, ja se on sitä etenkin yrityksemme  vuonna 1997 perustaneelle henkilölle: ”On aina mukavaa, kun joku ulkopuolinen arvostaa tekemääsi kovaa työtä. Niin on myös tämän tunnustuksen kohdalla, jonka me tulkitsemme  kertovan, että jatkuvaa kehitystyötämme ja korkeita standardejamme arvostetaan markkinoilla”, toteaa Consignorin CEO Peter Tang Thomsen. ”Meille tässä on kyse ennen kaikkea sellaisen ympäristön luomisesta, jossa asiakkaamme luottavat siihen, että voimme auttaa heitä toteuttamaan kasvusuunnitelmansa.”

Perusteellisten tietojen ja kuljetus- ja logistiikka-alan viimeisimpien trendien ymmärtämisen ansiosta yritys voi toimia ennakoivasti ja taata asiakkailleen sujuvat toimitukset. Yhteistyö yli 600 kansallisen ja kansainvälisen kuljetusliikkeen kanssa takaa maailmanlaajuisen kattavuuden ja tekee Consignorista ensisijaisen vaihtoehdon yrityksille, jotka pyrkivät optimoimaan pakettilähetyksensä.

Market Guide for Multicarrier Parcel Management Solutions -julkaisussa tarkastellaan kolmeatoista toimijaa, ja annetaan suosituksia toimitusketjuteknologiaan erikoistuneille yrityksille, jotka haluavat optimoida kuljetuksensa.

Gartner Disclaimer

Gartner does not endorse any vendor, product or service depicted in its research publications, and does not advise technology users to select only those vendors with the highest ratings or other designation. Gartner research publications consist of the opinions of Gartner’s research organization and should not be construed as statements of fact. Gartner disclaims all warranties, expressed or implied, with respect to this research, including any warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.

Tietoja Consignorista

Consignor on älykäs Delivery Management -ohjelmisto, jota arvostetaan kattavien, lisäarvoa tuovien palveluidensa ansiosta. Se yhdistää yrityksen varaston asiakkaisiin tehokkaasti ja sujuvasti – toimivatpa yritys ja sen asiakkaat missä tahansa. Tällä kuljetusliikkeet yhdistävällä alustalla käsitellään miljoonia lähetyksiä vuosittain. Sen avulla vähittäiskauppiaat voivat valita parhaan kuljetusratkaisun käyttämistään kuljetusliikkeistä, ERP-järjestelmistä tai verkkokaupparatkaisuista riippumatta.

Ohjelmistoyritys työllistää 169 henkilöä Norjassa, Tanskassa, Ruotsissa, Suomessa, Romaniassa, Englannissa ja Yhdysvalloissa sijaitsevissa toimipisteissään, ja sen asiakkaisiin kuuluu niin pieniä startup-yrityksiä kuin suuriakin organisaatioita. Saat lisätietoja Consignorista täältä.

 

Lehdistön yhteydenotot:
Consignor
Mie Dohn
Head of Commercial Marketing and Communications
+45 28 57 45 99
mie.dohn@consignor.com

[1] Gartner ”Market Guide for Multicarrier Parcel Management Solutions”, Bart De Muynck ym., 25.7.2019


Text by Consignor, news@consignor.com

We will keep you updated on delivery. Follow Consignor on linkedin logo