Uusi Consignorin ja Ongoing Warehouse -WMS-järjestelmän välinen integrointi tehostaa lähetysten käsittelyä ja auttaa parhaan lähetystavan valinnassa.

Consignor voidaan nyt integroida verkkopohjaiseen Ongoing Warehouse -WMS-järjestelmään. Integrointi kattaa kaikki Consignor-versiot: Consignor On-premises, Consignor Shipment Server ja Consignor Ticket. Ongoing Warehouse on varastojärjestelmä, joka on kehitetty erityisesti kolmannen osapuolen logistiikkapalveluja (3PL) tarjoaville yrityksille. Lähetystiedot kirjataan ensin Ongoing-järjestelmään, jonka jälkeen ne siirtyvät Consignoriin yhdellä painikkeen painalluksella. Tämän jälkeen voidaan tulostaa lähetystarra.

Integrointi tuo mukanaan useita hyödyllisiä ominaisuuksia, esimerkiksi parhaan lähetystavan valinta käy helposti. Kun lähetyssäännöt on ensin luotu Ongoing-järjestelmässä, Consignor valitsee automaattisesti parhaan lähetystavan luotujen sääntöjen perusteella, kuten ”valitse edullisin lähetysvaihtoehto” tai ”kohdista tietyt lähetykset tietylle kuljetusliikkeelle”. Sääntöjä voi yhdistellä yrityksen tarpeiden mukaisesti.

Ongoing Warehouse on Pohjoismaiden markkinajohtaja, ja sen järjestelmää käyttää 250 logistiikkayritystä Ruotsissa, Norjassa, Suomessa ja Tanskassa. Järjestelmä käsittelee päivittäin noin 3 000 yritysten tavaravirtaa. Asiakkaina on niin pieniä perheomisteisia kuljetusyrityksiä kuin isoja maailmanlaajuisesti toimivia logistiikkayrityksiäkin. Järjestelmä soveltuu yrityksille, jotka tarvitsevat liiketoiminnassaan verkkopohjaista, joustavaa ja avointa WMS-järjestelmää.

Ongoing Warehousen toimipaikka sijaitsee Göteborgissa. Ruotsalainen talouslehti Dagens Industri myönsi Ongoing Warehouselle marraskuussa 2018 kasvuyrityksille suunnatun Gasell-palkinnon. Katso lisätietoja osoitteesta www.ongoingwarehouse.com.


Teksti: Consignor, news@consignor.com
Pidämme sinut ajan tasalla kuljetusasioissa. Seuraa Consignoria  linkedin logo