Maksuton ohjekeskuksemme on päivitetty, ja löydät sieltä tarkat ohjeet siitä, miten voit hyödyntää Scan App -sovelluksen toiminnot mahdollisimman tehokkaasti.

Scan App on Consignorin älypuhelinsovellus, jota voidaan käyttää perinteisten käsiskannereiden sijaan osoitetarrojen skannaamiseen. Lue lisää Scan App -sovelluksesta täältä. Sovellusta voidaan käyttää monin eri tavoin asiakkaan tarpeista riippuen. Tanskalainen kuljetusliike BFT Logitik, jonka käytössä on 30–35 ulkoista kuljetusliikettä ja yhteensä jopa 150 kuljettajaa, käyttää Scan App -sovellusta pakettien seurannan yhtenäistämiseen. Yrityksen CEO Thomas Wallin kertoo: ”Scan App -sovelluksen avulla voimme toimittaa seurantapalveluita kaikille paketeillemme. Erittäin positiivista on se, että emme tarvitse useita erilaisia järjestelmiä ja laitteistoja seurantatietojen vastaanottamiseen ulkopuolisilta kuljettajiltamme.” Norjalainen verkkokauppa Milrab.com puolestaan käyttää Scan App -sovellusta palautuslähetysten ja näyttelytiloista tehtävien noutotilausten seurantaan.

Scan App -sovelluksen käyttöohje
Scan App -sovelluksen käyttöohje kattaa sovelluksen ja Action Centerin käytön aloittamisesta aina Scan App -tapahtumien lisäasetusten tekemiseen. Consignorin ohjekeskuksen ansiosta sovellus on helppo ottaa itse käyttöön, ja ohjeiden avulla sovellus on myös helppo mukauttaa yrityksesi erityistarpeisiin. Oppaan sisältö:

Perusasetukset ja -käyttö

Lisäasetukset

 

Saat täältä lisätietoja Scan App -sovelluksen tehokkaasta käytöstä. Voit myös ottaa meihin yhteyttä täällä, jos haluat hankkia Scan App -ratkaisun yrityksellesi.


Teksti: Consignor, news@consignor.com

Pidämme sinut ajan tasalla kuljetusasioissa. Seuraa Consignoria linkedin logo