Fredrik Krysén, Aditro Logistics

Pystymme nopeasti ja helposti valitsemaan tarvitsemamme kuljetusyhtiön ja lisäämään uusia kuljetusyhtiöitä samaa tahtia laajentumisemme kanssa, koska maailman suurin kuljetusliikevalikoima on käytössämme Consignor alustan kautta. Toiminnallisuus, luotettavuus ja Consignorin tulostusnopeus antavat meille luotettavan perustan kuljetustilauksille, jossa emme menetä rahaa järjestelmän toimimattomuuden tai hitaan tulostuksen takia.

Fredrik Krysén
Transport Director, Aditro Logistics

Aditro Logistics avaa uuden jättivaraston Consignorin avulla

3PL palveluntarjoaja Aditro Logistics on avaamassa uutta varastoa Tukholmaan. Vuodesta 2008 lähtien he ovat avanneet neljä jättivarastoa Pohjoismaihin. Näin voimakas laajentuminen vaatii luotettavan ja joustavan kuljetushallintajärjestelmän.

Aditro Logistics on Pohjoismaiden suurin kuljetusliikkeistä riippumaton 3PL varastopalveluita tarjoava yritys. Heidän asiakkaisiinsa kuuluvat mm. Björn Borg, Lexington, Cervera, Hemtex, Silva ja Venue Retail Group. Aditro Logistics käyttää Consignor Delivery Management järjestelmää, koska alusta tukee heidän laajentuvaa kasvustrategiaa.

“Pystymme nopeasti ja helposti valitsemaan tarvitsemamme kuljetusyhtiön ja lisäämään uusia kuljetusyhtiöitä samaa tahtia laajentumisemme kanssa, koska maailman suurin kuljetusliikevalikoima on käytössämme Consignor alustan kautta. Toiminnallisuus, luotettavuus ja Consignorin tulostusnopeus antavat meille luotettavan perustan kuljetustilauksille, jossa emme menetä rahaa järjestelmän toimimattomuuden tai hitaan tulostuksen takia,” kertoo Fredrik Krysén, Aditron Logisticsin kuljetusjohtaja.

Aditro Logistics on integroinut Consignor On-premises version varastoihinsa. Täysin automaattinen Consignor versio on integroitu Aditro Logisticsin eri järjestelmiin, mukaanlukien Jeeves, Astro WMS, Ongoing WMS jne. Aditro Logistics käyttää Consignor Portalia lähetysten kontrollointiin ja monitorointiin sekä Scan App sovellusta parannettuun lähetystenseurantaan. Portal on pilvipalvelu, jonne päivitetään kuljetusyhtiöiden tai Consignorin ilmaisen Scan App skannerisovelluksen seurantatiedot. Lisäksi Aditro Logistics tarjoaa mahdollisuuden palautuslähetysten tekemiseen suoraan Consignor Ticket webbikäyttöliittymästä, sitä tarvitseville asiakkaille. Consignor ei tue ainoastaan Aditro Logisticsin laajentumista. Myös asiakkaat ja kumppanit huomaavat Consignor järjestelmän tuomat hyödyt.

Yhteistyötä asiakkaiden ja kumppaneiden hyödyksi

Yhteistyön hyödyt Aditro Logisticsin ja Consignorin kesken on huomattu kummassakin yhtiössä.

”Asiakkaamme kokevat vähemmän virheitä kuljetuksissa Consignorin paremman seurannan ja kontrollin ansiosta sekä myös nopeammat toimitusajat. Kuljetusyhtiöt ovat mielissään, että käytämme Consignoria, koska voimme käsitellä heidän vaatimukset reittipäivityksistä, lähetysmuodoista, tuotteista, validaatioista jne. Tämä tarkoittaa, että kuljetusyhtiöiden ei tarvitse odottaa meitä ja että me emme lähetä vääriin osoitteisiin,” sanoo Fredrik Krysén.

Consignor on myös tyytyväinen yhteistyöhön Aditro Logisticsin kanssa. Mattias Gredenhag, Consignorin VP International Sales, sanoo:

”Olemme ylpeitä, että Aditro Logistics käyttää meitä Delivery Management ohjelmistotoimittajana ja kumppanina. Yhteistyömme on pitkäaikaista ja kehittää Consignor alustaa pidemmälle, koska kehitämme ja parannamme alustaa jatkuvasti niin Aditro Logisticsin kuin muidenkin asiakkaiden toiveiden mukaan. Tämä on höydyllistä niin Aditro Logisticsille kuin Consignorin muillekin kumppaneille ja asiakkaille. ”

 


Teksti: Consignor, news@consignor.com
Pidämme sinut ajan tasalla kuljetusasioissa. Seuraa Consignoria linkedin logo

Aditro Logistics:

  • Aditro Logistics avasi varastonsa Tukholmaan helmikuussa 2016 ja odottaa, että varaston täysi kapasiteetti on käytössä vuoden loppuun mennessä.
  • Aditro Logisticsillä on neljä isoa varastoa Norjassa ja Ruotsissa ja 10 pienempää alueellista varastoa.
  • Aditro Logistics on Pohjoismaiden suurin kuljetusliikkeistä riippumaton 3PL toimija.

Faktat:

Consignor