Rolf Danielsen, Berggård Amundsen

Consignorilla hoidame ja keräämme kaiken lähetyksiin liittyvän tiedon yhteen keskitettyyn järjestelmään: lähetystavat, kuljetusyhtiöt, seurannan, dokumentit ja raportit. Consignor Portalin lähetyshistoriatiedot toimivat hyvänä tietopohjana kun otamme käyttöön uusia kuljetusyhtiöitä. Lisäksi Consignor on erittäin joustava järjestelmä, jonka asiakastuessa on aina halua ja osaamista tarvitsemiemme ratkaisujen löytämiseen.

Rolf Inge Danielsen
Logistics Director, Berggård Amundsen

Consignorin avulla lähetyksemme ovat läpinäkyviä ja täsmällisiä – Berggård Amundsen & Co AS

Elektroniikan tukkukauppiaana toimitustemme korkea laatu on elintärkeää liiketoiminnallemme, Berggård Amundsen & Co AS. Siksi he käyttävät Consignoria lähettäessään yli 1200 pakettia päivässä asiakkaille eri puolille Norjaa. 

Berggård Amundsen toimittaa päivittäin elektroniikkavälineitä sähköasentajille, voimalaitoksiin ja rakennustyömaille Norjassa. Lähetykset ovat välttämättömiä asiakkaiden päivittäisessä työssä. Berggård Amundsenin logistiikkajohtaja Rolf Inge Danielsen, kertoo kuinka he tekevät toimitusten laadunvarmistuksen:

“Käytämme useita kuljetusliikkeitä, jotka ajavat yli 80 eri reittiä päivittäin päävarastoltamme. Lisäksi käytämme eri kuljetusyhtiöitä tuotteiden toimituksiin 25 eri palvelupisteestä eri puolilla maata. Näin monen eri kuljetusyhtiön kanssa lähetystenseuranta olisi erittäin hidasta ilman yhtä keskitettyä järjestelmää. Consignorin avulla emme tuhlaa aikaa tietojen syöttämiseen ja etsimiseen tai lähetysten jäljittämiseen eri järjestelmistä. Consignor on integroitu sekä päävarastollamme käytettävään Astro WMS järjestelmään että M3 ERP järjestelmäämme, jota käytetään 25 palvelupisteessämme. Tämä parantaa lähetystenseurantaa ja sallii Berggård Amundsenin työntekijöiden seurata kaikkia lähetyksiä eri puolilla konsernia.”

Sen lisäksi, että Berggård Amundsen käyttää monia kuljetusliikkeitä, he myös toimittavat tavaroita monin eri tavoin, jota Consignor myös tukee. Berggård Amundsen käyttää Consignoria lähetysten tekemiseen päävaraston ja palvelupisteiden välillä, lähetyksiin päävarastolta asiakkaille ja palvelupisteistä asiakkaille. Lisäksi Berggård Amundsen käyttää Consignoria jäljittämään päävaraston kauttakuljetuksia, joita ei rekisteröidä WMS tai ERP järjestelmiin. Consignor tulostaa kollitarran näille lähetyksille ja lähettää sähköpostin vastaanottavalle palvelupisteelle tulevista lähetyksistä.

Consignor tukee tulevaisuuden kehityskohteita 

Berggård Amundsen käyttää Consignor Portalia and Scan App sovellusta lähetysten seurantaan. Portal on pilvipalvelu, johon päivitetään jatkuvasti seurantatiedot eri kuljetusyhtiöiltä. Lisäksi palvelupisteissä käytetään Consignorin ilmaista Scan App sovellusta, jonka skannaus ja lähetysseurantatiedot näkyvät myös Portalissa. Palvelupisteet käyttävät Scan App sovellusta pakettien rekisteröimiseen, joita asiakkaat keräilevät palvelupisteen hyllyistä. Kuljettajat käyttävät Scan App sovellusta lisäksi yksityiskohtaisten lähetystietojen välittämiseen Berggård Amundsenin Consignor Portaliin.

Rolf Inge Danielsen on innoissaan Consignorin ominaisuuksista ja kuinka se tukee Berggård Amundsenin tulevaisuuden suunnitelmia:

Consignorilla hoidame ja keräämme kaiken lähetyksiin liittyvän tiedon yhteen keskitettyyn järjestelmään: lähetystavat, kuljetusyhtiöt, seurannan, dokumentit ja raportit. Consignor Portalin lähetyshistoriatiedot toimivat hyvänä tietopohjana kun otamme käyttöön uusia kuljetusyhtiöitä. Lisäksi Consignor on erittäin joustava järjestelmä, jonka asiakastuessa on aina halua ja osaamista tarvitsemiemme ratkaisujen löytämiseen. Ohjelmiston jatkuva kehitys hyödyttää kaikkia käyttäjiä ja toimii tukevana pohjana tulevaisuuteen.”

 


Teksti: Consignor, news@consignor.com
Pidämme sinut ajan tasalla kuljetusasioissa. Seuraa Consignoria linkedin logo

Faktat:

Consignor