Thomas Jacob, Bring

Consignor on nykyisin markkinoiden suurin Delivery Management -ohjelmistotoimittaja ja tulee mainituksi aina, kun neuvottelemme ratkaisuista asiakkaidemme kanssa. Consignor on lähes plug and play -ratkaisu, sillä sen ansiosta meidän ei tarvitse kehittää integroituja ratkaisuja uusille asiakkaillemme.

Thomas Jensen
Sales Manager, Bring

Consignor Carrier -kuljetusliikkeenä voimme olla varmoja siitä, että lähetystiedot ovat kunnossa ja osoitetarrat yhdenmukaisia

Automaattinen tiedonsiirto asiakkailta ja yhdenmukaiset lähetystarrat ovat vain esimerkkejä niistä eduista, jotka Bring on saanut ryhtymällä Consignorin kuljetusliikkeeksi. Consignor Carrier -kuljetusliikkeenä Bring on osa maailman suurinta kuljetusliiketietokantaa.

Bring on johtava pohjoismainen verkkokaupan ja tavarankuljetusten logistiikkaoperaattori ja yksi Consignor Delivery Management -ohjelmiston kuljetusliikkeistä. Bring muodostaa merkittävän osan Consignorin ohjelmistoa. Ohjelmisto yhdistää pakettien lähettäjät niiden vastaanottajiin, ja kuljetusliiketietokanta on koko prosessin kulmakivi. Bring halusi ryhtyä Consignorin kuljetusliikkeeksi Consignorin toimintojen ja laadukkaiden lähetystietojen vuoksi.

Consignor on nykyisin markkinoiden suurin Delivery Management -ohjelmistotoimittaja ja tulee mainituksi aina, kun neuvottelemme ratkaisuista asiakkaidemme kanssa. Consignorilla on hyvä maine, ja kaikki tietävät, että palvelu toimii. Consignorin avulla voimme aloittaa yhteistyön uusien asiakkaiden kanssa helposti ja nopeasti. Consignor on lähes plug and play -ratkaisu, sillä sen ansiosta meidän ei tarvitse kehittää integroituja ratkaisuja uusille asiakkaillemme”, Bringin myyntipäällikkö Thomas Jensen kuvailee.

Bring on huomannut Consignor Carrier -kuljetusliikkeenä toimimisen edut sekä yrityksen sisällä että sen ulkopuolella. Paitsi että Bringin työntekijät voivat ottaa uusien asiakkaiden palvelut nopeammin käyttöön, he voivat myös olla varmoja siitä, että tiedonsiirto asiakkailta toimii ja että pakettien osoitetarrojen tiedot ovat rakenteeltaan johdonmukaisia. Samalla Bringin asiakkaat voivat vapaasti valita kuljetuspalvelut laatukriteerien perusteella eikä sen mukaan, millaisia kuljetusliikkeiden ohjelmistot ja järjestelmät ovat. Consignor onkin tästä syystä integroitu Bringin lähetystoiminnan kaikkiin vaiheisiin – asiakkailta tehtävistä noudoista aina terminaalissa käsittelyyn ja jakeluun vastaanottajille.

Vaihe vaiheelta: miten Consignor on integroitu Bringin lähetysprosesseihin

 1. Elgigantenin kaltaiset lähettäjät varaavat lähetykset omassa Consignorissaan, minkä jälkeen Bring noutaa ne.
 2. Lähettäjä saa Consignorilta automaattisesti Bringin tarvitsemassa muodossa olevat tulostetut lähetystarrat, jotka kiinnitetään paketteihin.
 3. Bring saa lähettäjältä automaattisesti lähetetyt lähetystiedot, joista käy ilmi, mitkä paketit täytyy noutaa.
 4. Bring noutaa lähettäjän paketit ja skannaa Consignorin lähetystarran, jolloin pakettien seurantatila päivitetään. Tämän jälkeen Bring kuljettaa paketit omiin terminaaleihinsa.
 5. Bringin terminaaleissa pakettien Consignor-lähetystarrat skannataan ja seurantatila päivitetään uudelleen. Tämän jälkeen paketit jaetaan vastaanottajille.
 6. Bring toimittaa paketin vastaanottajalle ja merkitsee paketin toimitetuksi sen seurantahistoriaan skannaamalla Consignor-lähetystarran vielä kertaalleen.

 


Teksti: Consignor, news@consignor.com
Pidämme sinut ajan tasalla kuljetusasioissa. Seuraa Consignoria linkedin logo

Bring:

 • Bring on alun perin norjalainen kuljetusliike ja logistiikkaoperaattori, ja se on osa Posten Norge -konsernia.
 • Bringillä on nykyisin toimintaa Norjassa, Ruotsissa, Tanskassa ja Suomessa.
 • Bringin emoyhtiöllä, Posten Norge -konsernilla, on yli 19 000 työntekijää.
 • Bring tarjoaa paketintoimitus-, pikalähetys-, lähetti- ja rahtipalveluita sekä elintarvikealan logistiikkapalveluita.

Faktoja:

 • Consignor Carrier -kuljetusliikkeenä Bringin palvelut ovat Consignorin yli 10 000 asiakkaan käytettävissä eri puolilla maailmaa.
 • Consignorin asiakkaat voivat valita Bringin kuljetusliikkeekseen yhdellä napsautuksella.
 • Bring voi aloittaa yhteistyön uusien asiakkaiden kanssa helposti ja nopeasti, sillä Consignor on lähes plug and play -ratkaisu.
Consignor