Mover

Lyhyesti sanottuna Consignor on paljon kokonaisvaltaisempi ratkaisu kuin muut toimitustenhallintajärjestelmät, ja me halusimmekin mahdollisimman kehittyneen järjestelmän. Consignorissa on yksinkertaisesti kaikki, mitä tarvitsemme

Vidar Andreassen
Varastopäällikkö, Glamox

 

Glamox: Consignor on kokonaisvaltainen ohjelmistoratkaisu pakettien lähettämiseen

 

Kun valaisinyritys Glamox aloitti Consignorin käytön lähetyksilleen, he säästivät aikaa lähetystarrojen tulostamisessa sekä pakettien ja kuormalavojen lähettämisessä, ja saivat samalla paremmat työkalut lähetysten seurantaan, rahtikulujen näyttämiseen sekä tietojen analysointiin ja asiakaspalveluun.

Norjalainen Glamox on johtava valaisinratkaisujen toimittaja kouluihin, teollisuuslaitoksiin, myymälöihin, hotelleihin, ravintoloihin, merenkulkualan yrityksiin sekä öljynporauslautoille. Yritys lähettää valaisimia ja niiden oheistuotteita asiakkailleen eri puolilla maailmaa. Vuonna 2016 Glamoxin varastopäällikkö Vidar Andreassen valitsi uuden toimitustenhallintajärjestelmän, Consignor-ohjelmiston, sillä yritys tarvitsi kattavan ammattilaisjärjestelmän käsittelemään ne yli 100 000 lähetystä, jotka yritys vuosittain lähettää varastoltaan Norjan Moldesta asiakkailleen eri puolilla maailmaa.

Consignorin avulla voimme lähettää EDI-tiedot kuljetusliikkeille automaattisesti, joten meidän ei tarvitse muistaa ulkoa eri liikkeiden asettamia lukuisia vaatimuksia. Tällöin myös yhteistyön aloittaminen uusien kuljetusliikkeiden kanssa on helpompaa. Consignor Portalin kautta voimme lisäksi seurata lähetyksiä sekä tarkastella rahtikuluja ja lähetyshistoriaa. Kuljettajamme käyttävät myös Consignorin Scan App -sovellusta, joten heidän ei tarvitse käydä Oslon-toimistollamme skannaamassa paketteja”, Vidar Andreassen kertoo ja jatkaa:

”Lyhyesti sanottuna Consignor on paljon kokonaisvaltaisempi ratkaisu kuin muut toimitustenhallintajärjestelmät, ja me halusimmekin mahdollisimman kehittyneen järjestelmän. Consignorissa on yksinkertaisesti kaikki, mitä tarvitsemme.”

Glamox käyttää  Consignor On-premises -palvelua, Consignor Portalia ja Scan App -sovellusta toimitusprosessiensa optimointiin. Vuonna 2017 he suunnittelevat laajentavansa Consignorin käyttöä useammille varastoilleen eri puolilla maailmaa.

Glamox aloittaa Consignorin käytön useilla varastoillaan
Glamox on integroinut Consignorin WMS-järjestelmäänsä Apportiin. Tällä tavoin logistiikan parissa ja varastolla työskentelevä Glamoxin henkilöstö voi jatkaa itselleen tuttujen järjestelmien käyttöä ja hyödyntää samalla kaikkia Consignorin ominaisuuksia.

Consignoria on melkein pelottavan helppo käyttää, sillä se on integroitu omiin järjestelmiimme. Consignor Portal ja Scan App ovat niin ikään helppokäyttöisiä ja intuitiivisia”, yrityksen logistiikkakonsultti Kristian Thomsen Aakvik kertoo innostuneena.

Consignor Portal on pilvipohjainen verkkopalvelu, johon Consignorissa luotujen lähetysten tiedot päivitetään automaattisesti, joten lähetyksiä on helppo seurata ja niiden historiatiedot ovat nopeasti käytettävissä. Portaalissa näytetään myös yhteenveto laskuista ja rahtikuluista. Scan App on Consignorin ilmainen skannaussovellus älypuhelimille, ja se korvaa perinteiset käsiskannerit.

”Olemme arvioineet, että Consignorin kanssa yhdessä viime vuonna hankkimamme WMS-järjestelmän, Apportin, kanssa tehostaa varastomme toimintaa 15–30 %. Lisäksi Consignor tulee toimimaan pohjana neuvotteluillemme kuljetusliikkeiden kanssa. Consignor on tuottanut erinomaisia tuloksia, joten suunnittelemme laajentavamme ohjelmiston käyttöä useammille varastoillemme eri puolilla maailmaa vuoden 2017 aikana”, varastopäällikkö Vidar Andreassen toteaa.


Teksti: Consignor, news@consignor.com

Pidämme sinut ajan tasalla kuljetusasioissa. Seuraa Consignoria linkedin logo

Glamox

  • Glamox blev grundlagt i 1947 i Molde, Norge, og har i dag produktion, lagre og salgskontorer i hele verden.
  • Glamox er blandt de største belysningsvirksomheder i verden med ca. 1400 ansatte på verdensplan.
  • Glamox’ lager i Molde er 6000 m2.
  • 32 medarbejdere arbejder på lageret i Molde.

Fakta

 

Consignor