Scan App

Scan App-ratkaisun avulla pieni kuljetusyhtiö voi tarjota saman seurantatarkkuuden kuin isommat kilpailijansa käyttäessään raskaita teollisuusskanneriratkaisuja. Se on kevyt ja helppokäyttöinen ohjelma, joka poistaa suuren puutteen monen pienen kuljetusliikkeen jokapäiväisessä toiminnassa.

Ole Rønnest Nielsen
Project Manager, JYSK

Pienet kuljetusyhtiöt toimivat kuten suuret Scan App-ratkaisulla

Ole Rønnest Nielsen, Projektipäällikkö, JYSK

Scan App-ratkaisun avulla pieni kuljetusyhtiö voi tarjota saman seurantatarkkuuden kuin isommat kilpailijansa käyttäessään raskaita teollisuusskanneriratkaisuja. Se on kevyt ja helppokäyttöinen ohjelma, joka poistaa suuren puutteen monen pienen kuljetusliikkeen jokapäiväisessä toiminnassa.” Sanoo Ole Rønnest Nielsen, projektipäällikkö, JYSK Tanska.

Kun JYSK julkaisi verkkokauppansa he päättivät käyttää pieniä ja keskisuuria kuljetusliikkeitä toimituksissaan. Ongelman muodosti oikeastaan vain se että tällöin heidän asiakkaansa eivät pystyneet seuraamaan lähetyksiään täydellisesti. Myöskään JYSK:n asiakaspalvelu ei voinut auttaa heitä sillä jakeludokumentti saatiin vasta kun kuljettaja palasi reitiltään.

Scan App käyttöönoton jälkeen sekä asiakkaat että asiakaspalvelumme ovat täydellisesti tietoisia missä lähetys on menossa – ajankohdasta riippumatta. Lisäksi näemme jokaisen lähetyksen osalta GPS-koordinaateista sijainnin, kuljettajat voivat lisätä lähetystietoihin itse ottamiaan kuvia esimerkiksi tilanteessa jossa lähetys on vaurioitunut tai ketään ei ole ottamassa lähetystä vastaan.”

JYSK on avannut etäkaupan viidessä maassa tähän mennessä, ja laajentuminen jatkuu. Scan App on nyt otettu käyttöön Norjassa sekä Tanskassa.
“Jokainen älypuhelimen omistaja voi käyttää Scan App-ratkaisua. Kuljettajilla ei ollut mitään ongelmia oppia käyttämään järjestelmää helpon käyttöliittymän johdosta. On luonnollista ajatella että jatkamme ratkaisun käyttöönottoa myös muissa maissa.”

“Nyt meillä on tietoa kuljetuksista käytettävissä – riippumatta käytämmekö suuria vai pieniä kuljetusliikkeitä – välittömästi Consignor-ratkaisun kautta pääkonttorillamme. Se on rauhoittava ajatus” kertoo Ole Rønnest Nielsen, joka on nyt ratkonut monia ongelmiaan Scan App-ratkaisulla, joka on ilmainen.


Teksti: Consignor, news@consignor.com
Pidämme sinut ajan tasalla kuljetusasioissa. Seuraa Consignoria linkedin logo

JYSK:

  • Largest Danish retailer operating internationally.
  • 2,300 stores in 41 countries.
  • Revenues of EUR 2.94 billion in 2015.
  • Uses smaller carriers.

Facts:

  • Scan App employed in JYSK Norway and Denmark
  • Smartphone based
  • Signature
  • GPS position
  • Photo
  • All data stored in Consignor Portal
Consignor