Køkken24

”Olemme hyvin tyytyväisiä “Click’n’Claim”-ratkaisuun. Se on niin yksinkertainen! Me vain klikkaamme lähetystä kun haluamme sen vakuuttaa ja toisella klikillä haemme korvausta rikkoutuneen tai hävinneen toimituksen tilanteessa. Täysi korvaus on maksettuna tilillämme hyvin nopeasti. Todella helppoa!

Heidi Jacobsen
Køkken24.dk

Køkken24.dk vaihtoi helpompaan toimituksien vakuuttamiseen

”Click” ja rahat on jo hyvitetty.

”Olemme hyvin tyytyväisiä “Click’n’Claim“-ratkaisuun. Se on niin yksinkertainen! Me vain klikkaamme lähetystä kun haluamme sen vakuuttaa ja toisella klikillä haemme korvausta rikkoutuneen tai hävinneen toimituksen tilanteessa. Täysi korvaus on maksettuna tilillämme hyvin nopeasti. Todella helppoa! kertoo Heidi Jacobsen, Køkken24.dk, Tanska.

Køkken24 sijaitsee lähellä Saksan rajaa ja toimittaa koko Euroopan keittiöihin kilpailukykyisin hinnoin. Keittiövarusteiden lisäksi he toimittavat myös keittiön sisustamisen tuotteita.

“Meillä on näyttelyhuone, mutta useimmat tuotteemme myydään suoraan verkkokauppamme koekken24.dk kautta. Lähetämme useita paketteja, joskus jopa hyvin kalliita keittiökalusteita. Aikaisemmin jouduimme rikkoutuneen tai hävinneen toimituksen tilanteessa hyvin raskaan paperityön suorittajiksi. Tämä tarkoitti käytännössä isoja menetyksiä.
Nykyisin saamme vakuutusyhtiöltä nopeasti ja vaivatta korvauksen.” kertoo Heidi Jacobsen.

“Se on melkein liian helppoa. Voimme kommunikoida helposti asian käsittelijän kanssa ja esimerkiksi peruuttaa korvauskäsittelyn jos tuote löytyykin.” sanoo Heidi Jacobsen, jolla on nykyisin enemmän aikaa huolehtia asiakkaista turhan paperityön sijasta, joka lopulta korvasi vain pienen osan menetyksestä.

Click’n’Claim” on helppo vakuutuspalvelu, jonka tarjoaa sinulle Consignor yhdessä IF-vakuutusyhtiön kanssa.

 


Teksti: Consignor, news@consignor.com
Pidämme sinut ajan tasalla kuljetusasioissa. Seuraa Consignoria linkedin logo

Consignor