Tailor Store

Tulostamme pakettikortit ja teemme lähetykset Consignor Shipment Serverillä Sri Lankan tuotantolaitokseltamme asiakkaillemme Eurooppaan. Tämä säästää kuljetuskustannuksissa, vähentää ympäristövaikutuksia ja myös lyhentää kuljetusaikoja verrattuna entiseen tapaamme, jossa paketit menivät Helsingborin kautta maantiekuljetuksina eri terminaaleihin.

Nikolas Harvey
Customer Care & Logistics Manager, Tailor Store

Kuinka Tailor Store säästää 15% kuljetuskustannuksissa

Ruotsalainen verkkokauppa Tailor Store säästää aikaa ja rahaa sekä pienentää ympäristövaikutuksia ja kuljetusaikoja käyttämällä uusinta kuljetushallintateknologiaa.

On kiireinen aamu Alawwan kaupungissa Sri Lankassa, jossa Tailor Storen tuotantolaitokset sijaitsevat. Tehtaan lähettämössä tulostuu pakettikortteja tasaiseen tahtiin päivän lähetyksiä varten, joista suurin osa lähtee 8000 kilometrin pituiselle matkalle kohti asiakkaita. Kuinka Tailor Store onnistuu säästämään rahaa, aikaa ja samalla pienentämään hiilidioksidipäästöjä lähettämällä räätälöityjä vaatteita asiakkailleen Sri Lankasta Ruotsin Lappiin?

Tailor Storen asiakaspalvelu- ja logistiikkapäällikkö Nikolas Harveyn mukaan vastaus on yksinkertainen: Consignor Shipment Server.

”Tulostamme pakettikortit ja teemme lähetykset Consignor Shipment Serverillä Sri Lankan tuotantolaitokseltamme asiakkaillemme Eurooppaan. Paketit menevät lentokuljetuksina Sri Lankasta Osloon, Tukholmaan, Frankfurtiin ja Zurichiin. PostNord, DHL ja Swiss Post hoitavat lajittelun terminaaleissaan, joista ne toimitetaan tilaajilleen. Tämä säästää kuljetuskustannuksissa, vähentää ympäristövaikutuksia ja myös lyhentää kuljetusaikoja verrattuna entiseen tapaamme, jossa paketit menivät Helsingborin kautta maantiekuljetuksina eri terminaaleihin”, Nikolas Harvey kertoo.

Consignor Shipment Server on Consignorin kehittämä ja ylläpitämä Delivery Management pilvipalvelu, joka voidaan integroida saumattomasti toiminnanohjausjärjestelmien ja verkkokauppojen kanssa. Käytännössä tämä tarkoittaa, että oikeanlaiset kollitarrat ja rahtidokumentit voidaan tulostaa internetin välityksellä eikä järjestelmän käyttö vaadi erillistä käyttökoulutusta. Consignor Shipment Server ohjelmisto on käytettävissä mistä tahansa ja on yhdenmukainen Tailor Storen uusien kehityssuunnitelmien kanssa.

Varma ratkaisu pitkälle tulevaisuuteen
Tailor Store myy räätälöityjä vaatteita ympäri maailmaa. Myynnin lisääntyessä tulevaisuudessa erityisesti Euroopan ulkopuolella, on yrityksen logistiikka jo hyvin hallussa.

“Consignor on meille varma ratkaisu pitkälle tulevaisuuteen. Shipment Server tukee yli 300 kuljetusliikettä, joten voimme helposti laajentaa markkinoitamme ja hallita kuljetuksiamme uusissa maissa”, Nikolas Harvey päättää.

Lukuisten jo tuettujen kuljetusliikkeiden lisäksi Consignor tarjoaa muitakin etuja Tailor Storen tulevaisuuden kasvusuunnitelmiin, Consignorin Ruotsin maajohtaja, Mattias Gredenhag kertoo:

“Jos Tailor Store tarvitsee uusia kuljetusliikkeitä, voimme helposti lisätä uusia kuljetusliikkeitä ja palveluita järjestelmäämme. Ylläpidämme ja päivitämme järjestelmää jatkuvasti, joten uusimmat kuljetuspalvelut ovat heti Tailor Storen käytössä eikä heidän tarvitse huolehtia päivityksistä. Me teemme ne asiakkaidemme puolesta”.

 


Teksti: Consignor, news@consignor.com

Pidämme sinut ajan tasalla kuljetusasioissa. Seuraa Consignoria linkedin logo

Tailor Store:

  • Tailor Store perustettiin 2003 ja sen pääkonttori sijaitsee Helsingborissa Ruotsissa.
  • Tailor Storen tuotantolaitos sijaitsee Alawwan kaupungissa Sri Lankassa, jossa heillä on yli 450 työntekijää. Tailor Store panostaa vahvasti hyviin työskentelyolosuhteisiin, palkkoihin, eläkkeisiin ja vakuutuksiin.
  • Tailor Store lähettää yli 60 000 pakettia vuodessa Sri Lankasta.
  • Tailor Store voitti vuonna 2011 “Best e-commerce company in Sweden” palkinnon SIME internet konferenssissä.

Faktat:

  • Tailor Store tunnetaan erityisesti mittojen mukaan tehdyistä paidoistaan.
  • Päämarkkina-alueet ovat Ruotsi, Saksa, Sveitsi, Englanti ja Ranska
  • Consignor Shipment Server avulla Tailor Store säästää yli 15% kuljetus- ja pakkauskustannuksistaan
  • Consignor Delivery Management alusta on tarjolla kolmena eri versiona: pilvipalveluna, selainkäyttöisenä sekä Windows Client versiona.
Consignor Shipment Server