Roar Sommer, St. Olavs Hospital

Aikaisemmin sairaalan logistinen keskus oli vastuussa kadonneiden pakettien korvaamisesta. Consignor Inbound-ratkaisun käyttöönoton jälkeen emme ole joutuneet korvaamaan yhden yhtä pakettia. Jotkin paketit ovat hävinneet mutta silloin olemme heti pystyneet jäljittämään ne järjestelmästä ja nopeasti saamaan materiaalin oikealle käyttäjälle.

Roar Sommer
Head of Logistics, St. Olavs Hospital

Kun logistiikka on elämän ja kuoleman kysymys – Pyhän Olavin Sairaala

Sairaalan toiminnalle oikea ja nopea materiaalin ja lääkkeiden toimitus voi olla elämän ja kuoleman kysymys. Tästä syystä Roar Sommer, Trondheimin Pyhän Olavin sairaalan logistiikkajohtaja, aloitti Consignor Inboundin käytön sisäisen pakettien logistisen seurannan mahdollistamiseksi.

“Emme voineet enää jatkaa tilanteessa jossa oma vastaanottohenkilökuntamme joutui vastuulliseksi pakettien kadotessa toimituksessa! Tämä on suuri sairaala ja paketteja on kadonnut useasti. Monesti paketit löytyvät kyllä myöhemmin mutta osa häviää lopullisesti.”

“Aikaisemmin sairaalan logistinen keskus oli vastuussa kadonneiden pakettien korvaamisesta. Consignor Inbound-ratkaisun käyttöönoton jälkeen emme ole joutuneet korvaamaan yhden yhtä pakettia. Jotkin paketit ovat hävinneet mutta silloin olemme heti pystyneet jäljittämään ne järjestelmästä ja nopeasti saamaan materiaalin oikealle käyttäjälle.” sanoo Roar Sommer.

Kaikki sairaalalle tilattu materiaali, sekä lääkkeet että muu materiaali, tulee logistiikkakeskuksen kautta. Päivittäin vastaanotamme 100-150 pakettia posti-, paketti- ja tuotetoimittajilta.

Logistiikkakeskus vastaanottaa päivittäin puheluja sairaalan eri osastoilta, jotka koskevat paketteja. Nyt he voivat nähdä nopeasti itsekin onko paketti saapunut, käsitelty tai jo tulossa heille sisäisessä kuljetuksessa.

Logistiikkakeskus käytti jo Consignor-ratkaisua uloslähtevän logistiikan hallintaan. He pystyivät laajentamaan Inbound-toiminnallisuuteen todella pienin kustannuksin.

www.stolav.no

 


Teksti: Consignor, news@consignor.com

Pidämme sinut ajan tasalla kuljetusasioissa. Seuraa Consignoria  linkedin logo

St. Olav:

  • Located in Trondheim, Norway.
  • Receives up to 150 parcels every day, that needs to be distributed internally.
  • Lost parcels are not acceptable, as incoming parcels can mean the difference between life and death.

Facts:

Consignor