Mover

 

Meille suositeltiin liittymistä Consignoriin ja olemme tyytyväisiä, että päätimme ottaa neuvosta vaarin. Olemme nyt yli 10 000 asiakkaan tavoitettavissa ja voimme kerätä lisää kokemusta kuljetuksista ja laajentaa asiakaskantaamme

Martin Hansen
CEO, Mover

 

 

Nyt voit käyttää Moveria pakettien lähettämiseen Consignorissa

 

Uberin tyyppisten kuljetusliikkeiden määrä on kasvussa. Suuntaus on huomattu myös Consignorilla, ja uusi tanskalainen jakamistalouteen perustuva kuljetusliike Mover on nyt lisätty kuljetusliiketietokantaan.

Opiskelijat, työmatkalaiset, autonkuljettajat ja kaikki muutkin, joilla sattuu olemaan kulkuneuvossaan ylimääräistä tilaa ja halu ansaita vähän ylimääräistä, voivat ilmoittautua Moverin kuljettajaksi ja toimittaa paketteja. Mover yhdistää verkkoalustan kautta kuljettajat ja asiakkaat, jotka voivat olla kuljetuspalveluita tarvitsevia yksityishenkilöitä tai yrityksiä. Kuljetuspalveluissa voi olla kyse niin kuriiripalveluista kuin laajemmista ja pysyvämmistä jakelujärjestelyistä.

”Asiakkaat varaavat kuljetuksen verkkosivustomme kautta, ja me etsimme heidän tarpeitaan vastaavan kuljettajan. Kuljetushintamme ovat 30–50 % muita kuljetusliikkeitä edullisemmat, sillä hyödynnämme tarjolla olevaa kapasiteettia paremmin yhdistämällä kuljetuspalveluita tarvitsevat yksityishenkilöt ja yritykset pieniä ajoneuvoja käyttävien kuljettajien kanssa. Olemme halvempia, sillä kuljettajiemme autoja tai työasuja eivät korista tunnettujen yritysten logot”, Moverin CEO Martin Hansen kertoo. Hän jatkaa:

”Pakettien lähettäminen Moverin kautta on yrityksille ja yksityishenkilöille turvallista, sillä kaikki kuljettajat käyvät läpi hyväksyntämenettelyn, ja lisäksi asiakkaat arvioivat heidän toimintaansa jatkuvasti. Kuljettajat ovat lisäksi vastuussa lähetyksistä. Tämä tarkoittaa, että he vastaavat lähetyksille kuljetuksen aikana mahdollisesti tapahtuvista vaurioista tai lähetysten katoamisesta. Niinpä kuljettajamme ovat erittäin motivoituneita pitämään lähetyksistä hyvää huolta.”

Mover on mukana Consignorin kuljetusliiketietokannassa. Tämä tarkoittaa, että Moverin valinta kuljetustavaksi on Consignorin käyttäjille helppoa.

Mover on yksi Consignorin kuljetusratkaisuista

Voidakseen valita kuljetusliikkeeksi Moverin Consignorin käyttäjän on ensin tehtävä sopimus Moverin ja Consignorin kanssa. Seuraavaksi Consignor määrittää käyttäjän ja Moverin välisen integroinnin. Tämän jälkeen Mover on osa käyttäjän Consignor-ratkaisua ja valittavissa tulevien lähetysten kuljetusliikkeeksi.  Moverissa suhtaudutaan innostuneesti siihen, että palvelu on päässyt osaksi Consignorin kuljetusliiketietokantaa.

”Meille suositeltiin liittymistä Consignoriin ja olemme tyytyväisiä, että päätimme ottaa neuvosta vaarin. Olemme nyt yli 10 000 asiakkaan tavoitettavissa ja voimme kerätä lisää kokemusta kuljetuksista ja laajentaa asiakaskantaamme”, Martin Hansen toteaa lopuksi.

Moverilla on tällä hetkellä yli 3 000 kuljettajaa, ja yritys tarjoaa kuljetuspalveluita eri puolilla Tanskaa. Consignorin käyttäjät voivat käyttää Uberin tyyppisiä kuljetusliikkeitä myös muissa maissa. Suomessa vastaavaa palvelua tarjoaa PiggyBaggy. Myös PiggyBaggy on yksi Consignorin kuljetusliikkeistä.


Teksti: Consignor, news@consignor.com

Pidämme sinut ajan tasalla kuljetusasioissa. Seuraa Consignoria linkedin logo

 

 

MOVER:

  • Mover perustettiin tammikuussa 2016 Kööpenhaminassa, joka on myös yrityksen päätoimipaikka.
  • Vuoden 2017 ensimmäisellä puoliskolla Moveriin liittyi 40–50 uutta kuljettajaa joka viikko.
  • Kuljettajien tuntiansio on 26–33 euroa.
  • Yksityishenkilöt ja yritykset käyttävät Moveria pienten ja suurten lähetysten, kuten kukkien, elektroniikan, huonekalujen ja ruoan, toimittamiseen.
  • Moverin hallinnossa työskentelee 16 henkilöä.

 

 

 

FAKTOJA:

 

 

Consignor