Mover

”Määrittelimme lähetyssäännöt Consignorissa, ja lähetyksillemme valitaan nyt automaattisesti edullisin tai nopein toimitustapa valitsemiemme kriteerien perusteella. Tämän ansiosta meillä ei enää tapahdu manuaalisesta käsittelystä johtuvia virheitä kuljetusten varauksen yhteydessä. Varastotyöntekijöidemme ei tarvitse opetella ulkoa lähetyssääntöjä ja miettiä, mikä toimitustapa olisi paras missäkin tilanteessa.”
Brian Østergaard
Varastopäällikkö, OJ Electronics

Consignor valitsee lähetyksillemme automaattisesti edullisimman toimitustavan

Laatu ja älykkäämmät työtavat ovat avainsanoja OJ Electronicsilla, ja tätä tukee myös Consignorin lähetyssääntöjen käyttöönotto. Nyt lähetyksille valitaan automaattisesti edullisin tai nopein toimitustapa lähetyksen koon ja määränpään mukaan.

OJ Electronics valmistaa ohjausjärjestelmiä lämmitys-, ilmanvaihto- ja ilmastointijärjestelmiin, ja yritys tekee toimituksia eri puolille maailmaa. Kuljetusten varaamisesta on tullut täysin automaattista OJ Electronicsin integroitua Consignorin ERP-järjestelmäänsä.

”Määrittelimme lähetyssäännöt Consignorissa, ja lähetyksillemme valitaan nyt automaattisesti edullisin tai nopein toimitustapa valitsemiemme kriteerien perusteella. Tämän ansiosta meillä ei enää tapahdu manuaalisesta käsittelystä johtuvia virheitä kuljetusten varauksen yhteydessä. Varastotyöntekijöidemme ei tarvitse opetella ulkoa lähetyssääntöjä ja miettiä, mikä toimitustapa olisi paras missäkin tilanteessa”, OJ Electronicsin varastopäällikkö Brian Østergaard kertoo ja jatkaa:

”Nyt, kun lähetyssäännöt on automatisoitu, me myös pakkaamme lähetyksemme järkevämmin ja turvallisemmin, sillä järjestelmä tarkistaa, minkä kokoiseen ja painoiseen pakettiin lähetys on pakattu, ja valitsee toimitustavan sen perusteella. Aiemmin pakkasimme lähetyksemme sen mukaan, minkä arvelimme olevan edullisin toimitustapa. Saatoimme jakaa lähetyksen jopa 15 erilliseen pakettiin sen sijaan, että olisimme koonneet sen yhdelle lavalle.”

OJ Electronics on käyttänyt Consignoria lähetysten hallintaan vuodesta 2012 lähtien, jolloin se otti käyttöön uuden Dynamics AX -ERP-järjestelmän. OJ Electronicsille oli erittäin tärkeää, että Consignor voitiin integroida täysin Dynamics AX -järjestelmään. Näin kuljetusten varaus voitiin automatisoida ja kaikki rahtien käsittely keskittää yhteen paikkaan. Consignor myös kerää jakelutiedot kuljetusliikkeiltä Dynamics AX -järjestelmässä, jolloin OJ Electronics voi seurata rahtitilastoja ja tarkistaa, vastaavatko laskutetut rahtimaksut arvioituja.


Teksti: Consignor, news@consignor.com
Pidämme sinut ajan tasalla kuljetusasioissa. Seuraa Consignoria  linkedin logo

Faktoja

Consignor