Prime Cargo

Ennen kuin aloimme käyttää Consignoria, koodasimme osoitetarrat itse eri kuljetuspalveluille WMS-järjestelmässämme, ja se vei paljon aikaa kuljetusliikkeiltä jatkuvasti tulevien päivitysten vuoksi. Nyt Consignor hoitaa kaiken tuon. Erityisesti tässä olemme voittaneet aikaa, ja voimme nyt keskittyä siihen, mitä teemme parhaiten.

Peter Slatcher
Logistics Manager, Prime Cargo

Prime Cargo: Consignor tehostaa toimintaa ja yhteistyötä kuljetusliikkeiden kanssa

3PL-toimija Prime Cargo käyttää Consignoria B2C- and B2B-asiakkaidensa lähetysten käsittelyyn Lähi-idässä toimivilta valmistajilta tapahtuvista kuljetuksista aina lähijakeluun eri puolilla maailmaa ja eri kuljetusliikkeiden kautta. Consignor on Prime Cargolle elintärkeä palveluiden tehokkuuden, luotettavuuden ja lähijakelun toimivuuden kannalta.

Kun Prime Cargo noutaa, pakkaa ja lähettää paketteja varastoiltaan esimerkiksi Tanskasta tai Puolasta, yritys tarvitsee luotettavia järjestelmiä, jotka voidaan integroida tehokkaasti yli valtiorajojen. Tästä syystä yritys käyttääkin lähettämiseen Consignoria. Consignor on täysin integroitu Prime Cargon WMS-järjestelmään PCSYS Constore 6, joten se ei edes näy tilauksia varastolla käsittelevälle henkilöstölle. Kun lähetykset viimeistellään pakkauspöydällä, valmiiksi täytetyt osoitetarrat ja tarvittaessa myös palautustarrat tulostetaan automaattisesti, minkä jälkeen käsittelijä kiinnittää tarrat paketteihin. Consignorin ansiosta Prime Cargo voi olla varma, että sillä on kaikki tarvitsemansa kuljetuspalvelut, että kaikki kuljetusliikkeen vaatimukset täyttyvät ja että lähijakelu tapahtuu luotettavasti ja laadukkaasti.

Consignoriin päivitetään aina kuljetusliikkeiden viimeisimmät tarjoukset, joten voimme tarjota valtavan valikoiman kuljetuspalveluita. Ennen kuin aloimme käyttää Consignoria, koodasimme osoitetarrat itse eri kuljetuspalveluille WMS-järjestelmässämme, ja se vei paljon aikaa kuljetusliikkeiltä jatkuvasti tulevien päivitysten vuoksi. Nyt Consignor hoitaa kaiken tuon. Erityisesti tässä olemme voittaneet aikaa, ja voimme nyt keskittyä siihen, mitä teemme parhaiten”, Prime Cargon logistiikkapäällikkö Peter Slatcher kertoo.

Sesonkiaikana Prime Cargolle on erittäin tärkeää, että heillä on luotettava järjestelmä, joka kestää myös huippukuormitusta. Consignor täyttää nämä vaatimukset erittäin hyvin, Peter Slatcher kertoo:

”Tuotanto on lähes 100 %, ja jos ongelmia ilmenee, Consignor auttaa ratkaisemaan ne välittömästi. Emme voi sallia tuntien mittaisia käyttökatkoksia, eikä voi Consignorkaan. Tästä syystä mahdolliset ongelmat ratkaistaan aina nopeasti. Consignorin pitäisikin olla sekä lähettäjälle että vastaanottajalle järjestelmä, jota ei edes huomaa, mutta joka on kuitenkin erittäin tärkeä lähijakelun kannalta.”

Prime Cargo käyttää Consignor Shipment Server -palvelua, joka on yksi Consignorin kolmesta versiosta. Consignor Shipment Server on Consignorin hallinnoima ja ylläpitämä verkkopalvelu. Se on helppo integroida WMS-, ERP- ja verkkokauppajärjestelmiin. Tämä tarkoittaa sitä, että lähetystarrat tulostetaan APIn avulla, eikä uusien järjestelmien käyttöä tarvitse erikseen opetella. Consignor on mukana monissa Prime Cargon lähetysprosessien vaiheissa, joten siitä on päivittäin hyötyä sekä yrityksen työntekijöille että lähetysten vastaanottajille.

Vaihe vaiheelta: Miten Consignor on integroitu Prime Cargon prosesseihin

  1. Lähettäjä lähettää Prime Cargolle vastaanottajan tilauksen tiedot ja ilmoittaa, mitä kuljetuspalveluita on tarkoitus käyttää.
  2. Prime Cargo saa tiedot omaan WMS-järjestelmäänsä PCSYS Constore 6, johon Consignor on integroitu. Prime Cargon noudoista vastaava henkilökunta noutaa tavarat ja tulostaa osoitetarrat Consignorin kautta skannaamalla tilaustunnuksen.
  3. Lähetystarra kiinnitetään pakettiin, ja Consignor viimeistelee tilauksen automaattisesti lähettämällä tiedot lähettäjälle yhdessä seurantatietojen kanssa. Näin lähettäjä saa vahvistuksen siitä, että Prime Cargo on noutanut ja pakannut tavarat. Samalla Consignor lähettää automaattisesti myös kuljetusliikkeelle tiedon siitä, mitkä paketit Prime Cargo haluaa noudettavan.
  4. Kuljetusliike noutaa lähettäjän paketit Prime Cargolta ja skannaa lähetystarran, jolloin pakettien seurantatila päivitetään.
  5. Kuljetusliike toimittaa paketin vastaanottajalle ja merkitsee paketin toimitetuksi sen seurantahistoriaan skannaamalla lähetystarran.

 


Teksti: Consignor, news@consignor.com
Pidämme sinut ajan tasalla kuljetusasioissa. Seuraa Consignoria linkedin logo

Prime Cargo:

  • Prime Cargo A/S perustettiin vuonna 1998 Tanskan Koldingissa. Maailman johtaviin logistiikkapalveluiden toimittajiin kuuluva, japanilaisen Mitsui-Soko Groupin edustajana toimiva Mitsui-Soko International osti Prime Cargo A/S:n vuonna 2015.
  • Nykyisin Prime Cargo on kansainvälinen rahdin huolitsija. Sen pääkonttori on Koldingissa, mutta sillä on yksikköjä Puolassa, Hongkongissa, Kiinassa ja Yhdysvalloissa.
  • Yhtiö tarjoaa tilausten nouto-, pakkaus- ja jakelupalveluita sekä B2C- että B2B-asiakkaille.

Faktoja:

Consignor