QWT Ship Advisor

Halusimme ratkaisun joka antaa asiakkaallemme enemmän vaihtoehtoja toimitukseen liittyen, selkeästi hinnoiteltuna. Jokainen tuotteemme on valmiiksi punnittu sekä mitattu, ja hinta eri kuljetuspalveluille lasketaan verkkokaupan ostoprosessissa ennen maksutavan valintaa. Meidän täytyy pystyä tekemään rahaa tuotteillamme – ei toimituksilla.

Kim Bruland
QWT

Verkkokaupan myynti kasvoi 30% Ship Advisorin avulla – QWT

QWT otti käyttöön webservice-ratkaisu Ship Advisorin verkkokaupassaan. Tämän jälkeen heidän myyntinsä kasvoi 30%. Webservice on rakennettu verkkokaupan ostoprosessin sisään jolloin asiakas pystyy vapaasti valitsemaan itselleen parhaan toimitusvaihtoehdon: Hinnan mukaan, toimitusnopeuden mukaan, kotiin kuljetettuna, työpaikalle toimitettuna tai itse noutaen noutopisteestä. Oikea toimitusmaksu ja -aika lasketaan valinnan mukaan samalla hetkellä ja näytetään ostajalle.

“Halusimme ratkaisun joka antaa asiakkaallemme enemmän vaihtoehtoja toimitukseen liittyen, selkeästi hinnoiteltuna. Jokainen tuotteemme on valmiiksi punnittu sekä mitattu, ja hinta eri kuljetuspalveluille lasketaan verkkokaupan ostoprosessissa ennen maksutavan valintaa. Meidän täytyy pystyä tekemään rahaa tuotteillamme – ei toimituksilla.” Sanoo Kim Bruland, QWT.

150 000 tuotetta ovat verkkokaupan tietokannassa. Verkkokaupan ostoprosessin edetessä oikea toimituskustannus lasketaan – ja näytetään ostajalle. Hinta määräytyy sen mukaan miten nopeasti ja millä palvelumallilla ostaja haluaa sen tapahtuvan. Asiakas maksaa toimituksesta valintansa mukaisesti suoraan verkkokaupassa.

“Me emme tiedä johtuuko se oikeasta toimitushinnasta, suuremmasta valinnan mahdollisuudesta vai näiden yhdistelmästä, mutta myyntimme on kasvanut nyt 30%. Olemme erittäin tyytyväisiä pystyessämme tarjoamaan palvelun jota asiakkaamme arvostavat näin paljon.” sanoo Kim Bruland.

QWT on verkkokauppa varaosille, lisäosille sekä muille auton varusteille. Verkkokauppa on hyvin suosittu niiden keskuudessa jotka haluavat enemmän kuin mitä normaali varaosaliike pystyy tarjoamaan. QWT toimii Norjassa ja pystyy toimittamaan sekä kaupunkeihin että maaseudulle. Asiakas pystyy aina valitsemaan parhaan toimitusvaihtoehdon lähimpään noutopisteeseen – tai halutessaan – tilata toimituksen suoraan ovelleen.

 


Teksti: Consignor, news@consignor.com
Pidämme sinut ajan tasalla kuljetusasioissa. Seuraa Consignoria linkedin logo

Consignor