Mover

”Consignor on ottanut Yhdysvaltojen markkinoiden vaatimukset erittäin joustavasti huomioon, ja siksi se on paras ratkaisu Yhdysvaltojen sisäisille lähetyksillemme. Consignor teki koko prosessin ajan kaikkensa ja ylitti odotuksemme täyttääkseen vaatimuksemme.”

Nick Daniels
IT Manager, Total Label USA

Total Label USA: Käsinkirjoitetuista osoitetarroista täysin automaattiseen ratkaisuun

Kun Total Label USA otti uuden ERP-järjestelmänsä käyttöön, se valitsi samalla Consignorin täysin integroidun Delivery Management -ratkaisun, mikä tehosti yrityksen toimitusprosesseja ja auttoi saamaan paremman kokonaiskuvan tavaralähetyksistä.

Whitefishissä Yhdysvaltain Montanassa toimiva, laadukkaita tuote-etikettejä valmistava Total Label USA halusi tehostaa toimintaansa ja tarvitsi tähän ohjelmistoratkaisun. Yritys valitsi toiminnanohjausjärjestelmänsä toimittajaksi painoteollisuuden ohjelmistoja kehittävän CERMin, ja toimitustenhallintaan ERP-ratkaisun kanssa erinomaisesti yhteensopivan Consignorin.

Tehokas, automaattinen ja integroitu ratkaisu
Total Label USA:n tietohallintojohtaja Nick Daniels kertoo:

”Käytämme lähettämiseen FedExin, UPS:n ja seitsemän pienemmän paikallisen kuljetusliikkeen palveluita, ja aiemmin varasimme palvelut aina kunkin liikkeen omista järjestelmistä. Joidenkin paikallisten lähettipalveluiden tapauksessa täytimme jopa lähetystarrat käsin.”

Total Label USA halusi automatisoida prosessin, ja Consignorin ratkaisu soveltui tähän erinomaisesti, sillä se on täysin yhteensopiva yrityksen ERP-järjestelmän kanssa, ja sen avulla lähetykset voidaan varata ja lähetystarrat tulostaa täysin automaattisesti yhdestä ja samasta paikasta. Myös lähetysten seuranta tapahtuu samassa järjestelmässä.

”Integroitu ratkaisu helpottaa arkeamme tuntuvasti. Nyt meidän tarvitsee käyttää vain yhtä järjestelmää, ja on sanomattakin selvää, että säästämme valtavasti aikaa, kun kaikkien kuljetusliikkeiden osoitetarrat tulostetaan automaattisesti. Nyt meidän on myös huomattavasti helpompi seurata kaikkia lähetyksiämme”, Daniels kuvailee.

Kun lähetys luodaan Consignorissa, sille määritellään yksilöllinen tunnus Consignor Portalissa. Portalissa lähetyksiä voidaan seurata koko kuljetusprosessin ajan, ja käyttäjät voivat myös tarkastella tilastoja, päiväraportteja ja paljon muuta.

Kasvuun panostaminen Yhdysvalloissa
Yhdysvallat on Consignorille tärkeä markkina-alue. Consignorin varajohtaja Steffen Pasgaard kertoo:

”Yhdysvallat ovat meille erittäin tärkeä markkina-alue, ja panostamme vahvasti Yhdysvalloissa toimivien kuljetusliikkeiden lisäämiseen järjestelmäämme paikallisten asiakkaiden vaatimusten täyttämiseksi. Total Label USA -projektimme on osoittanut, että pystymme tukemaan Pohjois-Amerikan merkittävimpien kuljetusliikkeiden, kuten UPS:n ja FedExin koko palveluvalikoimaa. Olemme yhdessä yhdysvaltalaisten asiakkaidemme kanssa kehittäneet uusia moduuleja yhdysvaltalaisille kuljetusliikkeille, ja haluamme kasvaa edelleen tällä markkina-alueella. Teemme parhaillaan suuria investointeja tämän toteuttamiseksi.”

Kehitimme Total Label USA -projektissa seitsemän uutta integrointia paikallisille kuljetusliikkeille. Lisäksi lokalisoimme järjestelmän vastaamaan yhdysvaltalaisia standardeja ja mittayksiköitä. Nick Daniels toteaa Consignorin kanssa tehdystä yhteistyöstä:

”Consignor on ottanut Yhdysvaltojen markkinoiden vaatimukset erittäin joustavasti huomioon, ja siksi se on paras ratkaisu Yhdysvaltojen sisäisille lähetyksillemme. Consignor teki koko prosessin ajan kaikkensa ja ylitti odotuksemme täyttääkseen vaatimuksemme.”

CERM oli myös tyytyväinen yhteistyöhön Total Label USA:n ja Consignorin kanssa. CERMin konsultti Chris Gullet kertoo:

”Tämä on ollut erittäin positiivinen kokemus toimittajan ja palveluntarjoajan välisestä yhteistyöstä Consignorin kanssa. Consignorin järjestelmä on erittäin vankka, ja asiakkaamme on helppo työskennellä sen kanssa. Sen avulla kuka tahansa voi helposti hoitaa lähettämiseen liittyvät tehtävät.”

Valmistautuminen jakelualan tuleviin haasteisiin
Total Label USA pitää luontevaa asiakaspalvelua ja innovaatioita erittäin tärkeinä ja haluaa toimittaa asiakkailleen näiden haluamat tuotteet ajallaan.

”Consignor auttaa meitä kehittämään liiketoimintaamme, ja nyt käytämmekin paljon vähemmän aikaa toimitusten käsittelyyn. Voimme käyttää tämän ajan asiakaspalveluun ja uusien tuotteiden kehittämiseen”, Nick Daniels toteaa.


Teksti: Consignor, news@consignor.com
Pidämme sinut ajan tasalla kuljetusasioissa. Seuraa Consignoria linkedin logo

Total Label USA

  • Total Label USA toimii Whitefishissä, Montanassa, ja sillä on tytäryhtiö Tennesseen Memphisissä.
  • Toimittaa laadukkaita etikettejä juomiin, elintarvikkeisiin, terveyden- ja kauneudenhoitotuotteisiin, kotitaloustarvikkeisiin, ravitsemusalan tuotteisiin, viineihin ja muihin alkoholijuomiin sekä ravintovalmisteisiin.
  • Yli 40 vuoden kokemus etikettien valmistuksesta.

Faktoja

  • Käyttänyt Consignoria syksystä 2017 alkaen.
  • Käyttää Consignor On-Premises -versiota integroituna ERP-järjestelmä CERMiin.
  • Kuljetusliikkeet: FedEx, UPS ja 7 muuta yhdysvaltalaista kuljetusliikettä.
Consignor