Daniel Diness Andersen, CEO, Temashop

Pystyimme alle 10 minuutissa lisäämään kolme uutta verkkokauppaa järjestelmäämme ja olimme heti valmiita lähettämään paketteja.

Daniel Diness Andersen
CEO, Temashop

Uusien verkkokauppojen integrointi alle 10 minuutissa – Temashop.dk

Temashop.dk on vuodesta 2009 lähettänyt juhlapukuja ja juhlatarvikkeita tanskalaisille asiakkailleen Fredericiassa sijaitsevasta varastostaan. Yhtiö laajentaa nyt toimintaansa Pohjoismaissa ja on lisäksi hankkinut kolme verkkokauppaa. Yhtiön toimitusjohtajan Daniel Diness Andersenin mukaan Consignor tekee pakettien lähettämisen helpoksi oikeilla osoitetarroilla ja kuljetusliikkeillä – jopa suuren laajennusprosessin aikana. Samalla Consignor lyhentää merkittävästi asiakaspalvelun käsittelyaikaa.

Uusien verkkokauppojen helppo integrointi

Temashop omistaa tällä hetkellä 10 verkkokauppaa ja fyysisen myymälän. Viimeisten kuuden kuukauden aikana yhtiö on avannut verkkokaupan Ruotsiin ja ostanut kolme verkkokauppaa. Yhtiön toimitusjohtajan Daniel Diness Andersenin mukaan näiden uusien verkkokauppojen integrointi on ollut erittäin sujuvaa Consignorin avulla.

”Pystyimme alle 10 minuutissa lisäämään kolme uutta verkkokauppaa järjestelmäämme ja olimme heti valmiita lähettämään paketteja”, kertoo Daniel Diness Andersen kolmen uuden lahjatavaroita ja pikkutarvikkeita myyvän verkkokaupan hankinnasta.

”Tavoitteenamme on avata verkkokauppoja aluksi Pohjoismaissa ja sen jälkeen muualla Euroopassa. Consignorin avulla lisäämme helposti ja tehokkaasti uusia verkkokauppoja Tanskassa ja muissa maissa. Tämä oli myös syynä sille, miksi alun perin valitsimme Consignorin. Me yksinkertaisesti vain muutamme lähettäjän nimen ja osoitteen ERP-järjestelmässämme Magentossa, nimeämme kansiot oikeille kuljetusliikkeille ja sitten lähetämme automaattisesti oikeat osoitetarrat useista verkkokaupoistamme”, kertoo Daniel Diness Andersen.

Nopeampi käsittelyaika asiakaspalvelussa

Uusien verkkokauppojen nopean integroinnin lisäksi Temashop.dk on hyötynyt myös nopeammista asiakaskyselyiden käsittelyajoista Consignoria käyttäessään. Yhtiö käyttää asiakaspalvelussa päivittäin Consignor Portalin Track & Trace -toimintoa.

Yhtiön toimitusjohtajan mukaan useimmat asiakkailta tulevat puhelut koskevat asiakkaiden lähetyksien tilannekyselyitä, ja siksi on tärkeää, että Temashopin asiakaspalvelu pystyy nopeasti ja helposti tarkistamaan paketin tilanteen. Consignor Portal lyhentää käsittelyaikaa ja asiakkaat saavat vastauksen nopeasti. Temashop käyttää Consignoria myös SMS-viestien ja sähköposti-ilmoitusten lähettämiseen Track & Trace -tilan ilmoittamiseksi asiakkailleen.

”Saamme päivittäin useita puheluita asiakkailta, jotka haluavat tietää, missä heidän pakettinsa on – ja näin pystymme jäljittämään heidän pakettinsa helposti. Pystymme yhdellä napsautuksella tarkistamaan heidän pakettiensa tilanteen, sillä Consignor Portal on linkitetty järjestelmäämme”, kertoo Daniel Diness Andersen, ja lisää vielä, että Consignor antaa nopeasti tarvittavan yleiskatsauksen tilanteesta.

”Kaiken kaikkiaan Consignor tekee meistä joustavampia ja tarjoaa laajan valikoiman eri vaihtoehtoja, jotka helpottavat monia muutoin aikaa vieviä prosesseja”, kertoo Daniel Diness Andersen lopuksi.

 


Teksti: Consignor, news@consignor.com
Pidämme sinut ajan tasalla kuljetusasioissa. Seuraa Consignoria linkedin logo google plus logo

Temashop:

  • Temashop.dk perustettiin vuonna 2009, ja se sijaitsee aivan Frederician kaupungin ulkopuolella Tanskassa.
  • Temashop on Tanskan johtava juhlapukujen ja juhlatarvikkeiden vähittäismyyjä.
  • Temashop voitti Børsen Gazelle -palkinnon vuonna 2016 kasvunsa ja optimistisen asenteensa ansiosta.

Faktoja:

  • Neljä Temashopin varastotyöntekijöistä kuuluu sosiaalisesti heikossa asemassa olevien ryhmään, yksi heistä on kuulorajoitteinen ja kärsii niveltulehduksesta.
  • Temashopilla on 10 verkkokauppaa ja yksi fyysinen myymälä, mukaan lukien seuraavat: Temashop.dk, Fastelavn.dk, Ekostumer.dk, Halloween24.dk, Bcos.dk, Kiwi-toys.dk, Kostumer.dk, Gadgets.dk, Skoop.dk ja Express-gaver.dk sekä Kostumeshop Fredericiassa Tanskassa.
  • Temashop.dk käyttää varastossaan Consignor On-premises -palvelua, joka on yksi Consignorin kolmesta versiosta.
Logo consignor on-premises