Uusi toiminto otettiin käyttöön Scan App -sovelluksen versiossa 4.3.0. Sen avulla useammalle lähetykselle voidaan asettaa sama tilatapahtuma Scan App -sovellusta käyttäen, jolloin yksittäisten lähetysten seurantatiedoista tulee aiempaa tarkempia.

Paketteja/tavaroita lähetetään usein samanaikaisesti. Ne voidaan yhdistää lavaksi tai samaan kehikkoon ja lastata autoon yhdessä muiden lavojen tai kehikkojen kanssa. Tämä tarkoittaa sitä, että määränpäähänsä matkalla olevien yksittäisten lähetysten tilan skannaaminen ja päivittäminen on erittäin hankalaa. Jos auto myöhästyy, myös kaikkien sen kuljettamien pakettien toimitus viivästyy, ja jokaisen paketin skannaaminen erikseen tilatietojen päivittämiseksi ei ole käytännössä mahdollista. Container-toiminto tekee tästä huomattavasti helpompaa, ja samalla yksittäisten lähetysten seurantatiedoista tulee entistä tarkempia.

Scan App -sovelluksen Container-toiminnon avulla useita lähetyksiä voidaan yhdistää samaan ”kuljetusyksikköön”, joka voi olla joko fyysinen tai virtuaalinen kuljetusyksikkö, jossa on useita samaan määränpäähän matkalla olevia lähetyksiä. Kuljetusyksikkö tai säilytystilat voivat olla eritasoisia eli sisäkkäisiä, jolloin esimerkiksi paketti asetetaan sen kuljetusyksikkönä toimivaan muovilaatikkoon, muovilaatikko sen kuljetusyksikkönä toimivaan kehikkoon ja kehikko sen kuljetusyksikkönä toimivaan autoon. Kaikkien näiden eritasoisten kuljetusyksiköiden tilatietoja voidaan muuttaa.

Parempi yleiskuva entistä nopeammin
Kun lähetykset yhdistetään uudella Container-toiminnolla, niistä saa paremman yleiskuvan ja niitä on helpompi tarkkailla – erityisesti useita pieniä lähetyksiä tehtäessä. Sen sijaan, että sovelluksen käyttäjä skannaisi jokaisen autoon lastattavan paketin erikseen tilatietojen päivittämiseksi, hän voi skannata pelkän kuljetusyksikkötunnuksen, jolloin kaikkien samaan kuljetusyksikköön kuuluvien alilähetysten tila päivitetään samanaikaisesti.

Tapahtumia voidaan lisätä myös kuljetusliikkeeltä saatujen, kuljetusyksikkötunnuksella yksilöityjen jakelutietojen perusteella.

Katso täältä, miten Scan App -sovelluksen Container-toiminto otetaan käyttöön

Voit myös ottaa meihin yhteyttä täällä, jos haluat aloittaa Scan App -sovelluksen ja Container-toiminnon käytön.


Teksti: Consignor, news@consignor.com

Pidämme sinut ajan tasalla kuljetusasioissa. Seuraa Consignoria linkedin logo