Uusien tilaussuunnitelmien uudet ominaisuudet
Panostamme jatkuvasti ohjelmistomme kehittämiseen, jotta voimme parantaa toimitusprosessiasi ja pysyä Delivery Management -ohjelmistojen ykkösvalintanasi.

Tämän tavoitteen saavuttamiseksi olemme ajan myötä onnistuneet laajentamaan tarjoamiemme ominaisuuksien määrää merkittävästi. Joka kerta, kun julkaisemme uuden ominaisuuden, toivomme voivamme lisätä kilpailukykyäsi ja tehostaa jokapäiväistä työtäsi. Näiden uusien ominaisuuksien avulla voimme nyt muuttaa tilaussuunnitelmamalliamme, jotta voimme tarjota asiakkaillemme enemmän valinnanvapautta.

Jotta voimme tehdä eri ominaisuuksien valinnasta sinulle helpompaa ja tehdäksemme Consignor-ratkaisustasi entistäkin paremman, kaikki eri ominaisuudet on nyt lisätty eri tilaussuunnitelmiin, joista voit valita 1. tammikuuta 2019 lähtien. Uskomme, että uudet tilaussuunnitelmamme antavat sinulle hyvän lähtökohdan vuodelle 2019.
Lue lisää tilaussuunnitelmista täältä.

Olemme kiitollisia asiakkuudestasi ja tulemme varmistamaan, että nykyinen tilauksesi ja maksamasi hinta siirretään automaattisesti uuteen suunnitelmaan. Ainoa asia, mitä sinun tarvitsee ajatella on se, miten voit hyödyntää kaikki Consignorin ominaisuudet ja nauttia mahdollisuudesta muuttaa tilaussuunnitelmaasi yrityksesi kasvaessa tulevaisuudessa.

Huomaathan, että uuden tilaussuunnitelmarakenteen mukana päivitämme myös käyttöehtomme 1. tammikuuta 2019.
Lue lisää päivitetyistä käyttöehdoista täältä.


Teksti: Consignor, news@consignor.com
Pidämme sinut ajan tasalla kuljetusasioissa. Seuraa Consignoria  linkedin logo